directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Tot Barcelona comença a votar en la consulta sobre la independència

Després de l'èxit de la prova pilot a la Barceloneta ja s'ha habilitat la recollida del vot anticipat a tots els districtes

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Després de l'èxit que va tenir la prova pilot de vot anticipat celebrada diumenge passat a la Barceloneta, des d'aquest cap de setmana tota la ciutat de Barcelona ja podrà començar a votar de forma anticipada en la consulta sobre la independència de Catalunya que arribarà a la capital del país el proper 10 d'abril. Alguns districtes ja tenen oberts punts de votació fixos, com per exemple Poblenou, Sant Martí i Gràcia. Aquest dissabte s'obrirà el punt de Sarrià-Sant Gervasi amb un concert de Nadal i aquest diumenge, aprofitant les activitats de La Marató de TV3, s'obrirà un altre punt a Sant Andreu. A banda dels punts fixos també hi haurà urnes mòbils i diversos fedataris també recolliran vots. Al web de Barcelona Decideix (mapa) i als webs de les comissions de districte es poden consultar els punts i els horaris per dipositar el vot anticipat.
barcelona decideix, consulta barcelona, barceloneta, vot anticipat
Comparteix
   


Etiquetes
El Poblenou va ser el primer barri a posar en marxa la primera urna, el mateix dilluns 13 de desembre, ubicat al Club Natació Poblenou, que és una entitat adherida a Sant Martí Decideix. L’endemà mateix, també al Poblenou, es va obrir un segon punt fix, al Centre de Barri de Bac de Roda. També ho ha fet Gràcia, a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia.

Per la seva banda, altres districtes han esperat a aquest cap de setmana per inaugurar la campanya del vot anticipat sortint al carrer amb urnes mòbils. Aquest dissabte Sarrià-Sant Gervasi Decideix ha organitzat un concert de nadales a la plaça de Sarrià a càrrec de la coral Poble que Canta i altres cantaires. Durant tot el matí, es podrà votar anticipadament i adherir-se a la plataforma.

Diumenge 19, durant tot el dia, Sant Andreu Decideix participarà en les activitats que organitza la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu per recollir diners per a La Marató de TV3. Hi haurà una urna de vot anticipat perquè els andreuencs també puguin començar a votar.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
J.S.G fletxa Sant Boi
18 de desembre de 2010, 20.16 h

servirà per alguna cosa?Ens deixaràn fer? podrem ser nosaltres? M'agradaria pensar que algun dia serem independents, però els nostres representants estan massa ocupats en mantenir la seva cadira de poder, i si no la poden mantenir al seu gust es retiran.Quina vergonya!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Terrassa
18 de desembre de 2010, 08.36 h

I de Terrassa Decideix què? No dieu mai res de Terrassa! Des del 6 de desembre que funcionen les taules de vot anticipat.
Ja es veuen les pancartes de 23-G VOTA per molts balcons de Terrassa. Terrassa és la segona ciutat més gran on es farà la
consulta, després de Barcelona, és el preludi de Barcelona i cal que surti bé. Necessitem més voluntaris per fer més taules
de vot anticipat, com més n'hi ha més gent vota. Apunteu-vos de voluntaris!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.