directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Cornellà acull el Saló del Sexe en Català

La mostra omple el buit deixat pel Festival Eròtic

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La fira de Cornellà acollirà des de divendres de la setmana vinent i durant tot el cap de setmana la tercera edició del Saló del Sexe en Català. D'aquesta manera, el Saló deixa Manresa i se'n va al Baix Llobregat per poder captar més públic i tenir més 'repercussió mediàtica'. El director del Saló, Max Cortés, és conscient que el Saló supleix el buit que ha deixat el Festival de Cinema Eròtic de Barcelona (FICEB), que ha marxat a Madrid. En aquest sentit, ha explicat que Cornellà acollirà el públic que abans anava al FICEB, però en cap cas ha volgut parlar de 'relleu' perquè ha assegurat que són dos certàmens 'paral·lels' del món de l'erotisme.

Comparteix
   

El Saló se celebrarà del 10 al 12 d'octubre al recinte de Fira de Cornellà. Durant aquests tres dies, hi haurà més de 250 espectacles eròtics, com ara sexe en viu, striptease o desfilades. També hi haurà àrees temàtiques amb actors i actrius de cinema pornogràfic. D'altra banda també es podran comprar joguines i complements eròtics.

Max Cortés ha explicat que el Saló s'estava fent gran, i que aquest any s'ha decidit celebrar-lo a Cornellà del Llobregat perquè és un lloc més accessible per la seva proximitat amb Barcelona. En aquesta línia, ha explicat que s'espera que vingui més públic que a Manresa i que tingui més 'repercussió mediàtica'.

En la mateixa línia, Cortés ha acceptat que el públic d'aquest Saló estarà format per les persones que visitaven el Festival de Cinema Eròtic de Barcelona, que aquest any ha marxat a Madrid. Tot i així, ha avisat que no és un 'relleu', però si que ha explicat que el Saló omple el buit del FICEB.

D'altra banda, el país convidat aquest any pel Saló és Brasil. Per aquest motiu, es podran veure espectacles eròtics d'una desena d'artistes brasilers. Un altre dels actes a destacar serà la gravació d'una orgia amb els actors i actrius que participen al Saló. Serà un acte tancat al públic que es realitzarà en una discoteca de Cornellà. Segons Max Cortés, serà una 'gran escena de sexe' amb una quinzena d'actors i actrius.

La convidada d'honor al Saló serà la ballarina Chiqui Martí, que cada dia farà una classe d'Strip-Art a totes les dones que ho vulguin. D'altra banda, també hi haurà un concurs de relats eròtics, amb un jurat format pel periodista Salvador Alsius; el regidor de l'Ajuntament de Manresa, Adam Majó, i la periodista Anna Guitart.

A la presentació del Saló, també hi ha estat present el periodista Julià Peiró, el visitant de la casa dels famosos de TV3 als anys 80, que ha presentat el seu nou llibre 'La señora Rius de moral distraída'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.