directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 00:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

directe!cat aconsegueix un nou rècord de visites al novembre

Amb un creixement del 36,5% respecte el mes anterior · Frega els 140.000 usuaris únics, segons OJD

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

directe!cat ha tancat el mes de novembre assolint un nou rècord d'audiència. En un mes marcat per la campanya electoral i les eleccions, el diari ha aconseguit el màxim nombre de visites de la seva història amb 138.493 usuaris únics segons OJD/Nielsen. El digital del grup Catmèdia ha experimentat un creixement del 36,5% respecte les dades del mes d'octubre. Els gairebé 140.000 usuaris únics suposen un nou rècord després dels que ja es van assolir al setembre, amb 107.520, i al juliol, amb 100.249, demostrant així un creixement sostingut i una consolidació del projecte. A més el diari segueix liderant el rànquing en temps de lectura, és a dir, els nostres lectors s'estan una mitjana de 7:31 minuts informant-se a directe!cat.



Comparteix
   


Etiquetes
L'usuari únic o navegador únic és la mesura que s'utilitza habitualment per mesurar audiències a Internet i correspon amb cada persona que accedeix una o més vegades durant un període de temps (en aquest cas durant un mes) a un lloc web. També hi ha però altres variables com per exemple el nombre de visites, el nombre de vegades que algú accedeix al web, dada que aquest novembre s'enfila fins als 263.804; o les pàgines vistes, el nombre de pàgines diferents que els internautes han visualitzat al llarg del mes que han crescut substancialment aquest novembre amb 653.093 pàgines. 

Al mes de setembre l'audiència del conjunt dels mitjans del grup Catmèdia el situava com el tercer grup privat de la Internet catalana.

Sempre innovant
El diari ha reforçat la seva integració amb la xarxa social hegemònica, Facebook, amb l'estrena d'un nou aplicatiu que permet als lectors presents en aquesta xarxa social seguir de forma més accessible la informació i les darreres notícies publicades. Juntament amb la posada en marxa de la nova pàgina, el diari ha volgut fer un pas més enllà incorporant-hi un minisite on l'usuari podrà trobar els darrers continguts, amb un disseny àgil i visual. Així, directe!cat s'ha convertit en el primer mitjà català en implementar aquest innovador aplicatiu.

directe!cat ja va ser un dels primers mitjans en ser present a Facebook, ara farà dos anys. Llavors, en un context en què aquesta xarxa social encara no havia donat gaire relleu a les pàgines, la redacció va considerar adient de ser-hi present mitjançant un perfil personal, que té més de 2.900 amics, així com un grup, amb 2.200 amics.

Ara, arran del tancament per part de Facebook de diversos perfils personals d'entitats catalanistes -des del de l'Aplec per la Independència d'Arenys de Munt al de la Plataforma per la Llengua, Escola Valenciana o Joan Laporta-, ha decidit d'obrir aquesta nova pàgina.

directe!cat també és present amb molta força a la xarxa social Twitter, on hi disposa d'un perfil que segueixen més de 1.400 usuaris. Al seu torn, directe!cat també segueix atentament les piulades de la majoria de seguidors seus, amb la qual cosa pot copsar, minut a minut, què està debatent la comunitat d'internautes que li és més propera.

La periodista especialitzada en mitjans Sílvia Cobo va analitzar a principi de juny la presència dels mitjans catalans a Twitter i assegurà que directe!cat, El 9 Nou i BTV eren els mitjans que portaven una millor progressió i treball en la xarxa social dels 140 caràcters.

Des de mitjan de febrer, també incorpora a la seva pàgina principal la llista Tweet!directe, l'esfera piuladora dels seguidors del diari que aglutina els tweets dels catalans que enraonen i discuteixen sobre política.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Matilde fletxa Mollerussa
21 de desembre de 2010, 07.55 h

Europa Press ha demanat a CiU que tanqui l’ACN. Directius de l’agència opusdeista s’han reunit amb Oriol Pujol reclamant-li que els clausuri la competència que li suposa l’Agència Catalana de Notícies. El sector privat de mitjans de comunicació està exultant amb els resultats electorals –només cal llegir La Vanguardia– perquè confia que el Govern que presidirà Artur Mas els ajudarà a eliminar obstacles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep fletxa Berna
21 de desembre de 2010, 06.22 h

Enhorabona, aquest 2010 heu millorat molt! Jo cada dia m'informo per vosaltres de l'actualitat catalana. Una abraçada des de Suïssa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.