directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els regidors del PP de Mataró, propers a Nebrera, podrien presentar-se a les municipals sota unes altres sigles

Asseguren que els populars els van començar a 'maltractar' quan van fer públic el seu suport perquè l'ara candidata d'Alternativa de Govern presidís el partit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els tres regidors dissidents del PP de Mataró valoren presentar-se a les eleccions municipals amb unes altres sigles. 'Servirem millor a la ciutat des d'una altra instància' i 'no nego la possibilitat de crear un grup independent', ha afirmat l'exportaveu dels populars, Pau Mojedano. Acompanyat de les regidores M. Lluïsa Coromines i Ana Martínez, i de l'exregidor Juan Carlos Ferrando; Mojedano ha deixat entreveure aquesta opció alhora que carregava amb duresa contra la direcció: 'Se'ns ha coaccionat, coartat la llibertat i s'han vulnerat drets i la nostra dignitat'. Mojedano creu que l'inici de les males relacions coincideix amb el fet que donessin suport perquè Montserrat Nebrera presidís el PPC. Si decideixen presentar-se a les municipals amb unes noves sigles avancen que no seran 'en cap cas' serien les d'Alternativa de Govern.
pp, mataró, nebreristes
Comparteix
   


Etiquetes
A partir d'aquest dilluns el grup municipal del PP de Mataró passa de quatre a un únic representant. Tres dels quatre regidors de la formació, també el cap del grup municipal, han presentat la seva baixa com a militants del partit i han comunicat a l'Ajuntament que passen a formar part del grup de regidors no adscrits a cap formació política, o grup mixt. Aquest anunci s'esperava des de feia setmanes a la capital del Maresme, fruit de les males relacions entre el cap del grup municipal i portaveu del PP al consistori, Pau Mojedano, amb el president local, José Manuel López, que serà fins a final del mandat l'únic regidor sota les sigles del PP a l'Ajuntament de Mataró.

Amb Mojedano, abandonen el partit les regidores M. Lluïsa Coromines i Ana Martínez. Els tres dissidents també tenen el suport de l'exregidor Juan Carlos Ferrando, que els ha acompanyat en la roda de premsa d'aquest dilluns. Mojedano ha destacat aquest fet: 'Que quatre dels cinc primers membres de la candidatura estiguem aquí per donar aquest pas és significatiu'.

Denuncien coaccions després d'haver donat suport a Nebrera
En aquest sentit, Mojedano ha explicat que degut a 'pressions' els regidors no han pogut dur a terme el projecte amb el qual es van presentar a les eleccions i ha carregat durament contra la direcció: 'Se'ns ha coaccionat, se'ns ha coartat la nostra llibertat i s'han vulnerat els nostres drets i la nostra dignitat'. Mojedano ha evitat donar detalls sobre aquests fets perquè diu que es tracta d'assumptes 'personals'.

El que sí ha explicat és el moment en el qual van començar aquestes males relacions. Segons Mojedano va ser quan es va posicionar públicament a favor de la candidatura de Montserrat Nebrera a presidir el PPC, un càrrec que finalment va assolir Alícia Sánchez-Camacho. 'Allà comença un punt d'inflexió important, tot i que no vaig posar en qüestió el fet que Sánchez-Camacho fos la presidenta'.

Mojedano també ha parlat de futur i, en aquest sentit, no taca la porta a presentar-se a les eleccions municipals del 2011 sota unes noves sigles. En cas de fer-ho, però, serien les d'una nova formació que ell mateix fundaria. 'En cap cas', ha dit, encapçalaria una llista apadrinat per Nebrera i tampoc es presentaria per Ciutadans, partit al qual alguns exmembres del PP de Mataró, com Joan López, han donat suport.

'La meva voluntat és continuar lluitant per millorar la ciutat', ha dit. Preguntat diverses vegades sobre aquest assumpte, Mojedano ha anat aclarint quin seria el camí: 'No nego la possibilitat de crear un grup independent', assegura. També ha comentat que aquesta possibilitat 's'ha comentat' internament perquè 'servirem millor a la ciutat des d'una nova instància'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.