directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Joan Rosell parteix com a favorit per arribar a la presidència de la patronal espanyola

El seu rival i cap de la patronal andalusa atia la catalanofòbia criticant-lo pel fet que assistís a la manifestació del 10-J

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El recén escollit president de Foment del Treball, Joan Rosell, pot convertir-se avui dimarts en el quart president de la patronal espanyola, la CEOE. Rosell haurà d'aconseguir la majoria dels 818 representants de les diferents patronals territorials que avui votaran presencialment a Madrid entre la seva candidatura i la del líder de la patronal andalusa, Santiago Herrero. La campanya ha estat marcada per l'aliança de Rosell amb el president dels empresaris madrilenys, Arturo Fernández, i per l'apel·lació a la catalanofòbia del rival de Rosell que retreu al seu rival el seu nacionalisme pel fet d'haver assistit a la manifestació del 10 de juliol.
Joan Rosell, Foment, CEOE
Comparteix
   

Santiago Herrero ha rebut el suport de Jesús Banegas, d'Ametic, i asseguen que compten amb el 63% dels vots i han qüestionat els 241 avals previs recollits per Joan Rosell pels més de 70 suports de l'empresari andalús i Banegas.

Rosell, que aspira a rellevar el polèmic Gerardo Díaz Ferran, compta amb el suport de les principals patronals amb més pes dins de la patronal estatal.

El futur de Foment del Treball
La probable victòria de Rosell a la CEOE deixa en suspens el seu futur a Foment del Treball, la patronal catalana, en què va renovar la seva presidència imposant-se a Joaquim Boixareu pràticament amb un 70% dels vots. La pugna amb Boixareu va ser interpretada com l'enfrontament de Rosell amb el sector de Convergència més proper a Artur Mas.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.