directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP de Mataró acusa els regidors dissidents d'haver-se endut 25.000 euros del compte corrent del partit

Mojedano ho nega i diu que estudia querellar-se contra el secretari provincial del partit a Barcelona, Alberto Villagrasa

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La fractura en el sí del PP de Mataró podria saltar de la plana política a la judicial. Després que dilluns es donessin de baixa tres dels quatre regidors de l'Ajuntament, aquest dimarts la direcció local del PP els ha acusat d'haver-se endut 25.000 euros del compte corrent del partit. El secretari provincial del PP a Barcelona, Alberto Vilagrasa, s'ha desplaçat aquest dimarts a Mataró per explicar que des del partit ja s'han reclamat aquests diners. També assegura que s'està estudiant la possibilitat de portar el cas davant la Justícia. Per la seva banda, l'excap del grup municipal, Pau Mojedano, nega haver robat al partit i també ha obert la porta a judicialitzar el cas: 'Estudiaré querellar-me'.


pp, mataró, nebreristes
Comparteix
   


Etiquetes
'Maltractats' per donar suport a Nebrera com a presidenta del PP
Els tres regidors dissidents del PP de Mataró valoren presentar-se a les eleccions municipals amb unes altres sigles. 'Servirem millor a la ciutat des d'una altra instància' i 'no nego la possibilitat de crear un grup independent', ha afirmat l'exportaveu dels populars, Pau Mojedano. Acompanyat de les regidores M. Lluïsa Coromines i Ana Martínez, i de l'exregidor Juan Carlos Ferrando; Mojedano ha deixat entreveure aquesta opció alhora que carregava amb duresa contra la direcció: 'Se'ns ha coaccionat, coartat la llibertat i s'han vulnerat drets i la nostra dignitat'. Mojedano creu que l'inici de les males relacions coincideix amb el fet que donessin suport perquè Montserrat Nebrera presidís el PPC. Si decideixen presentar-se a les municipals amb unes noves sigles avancen que no seran 'en cap cas' serien les d'Alternativa de Govern.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pau fletxa Cardedeu
22 de desembre de 2010, 08.08 h

Això també ho han fet els regidors trànsfugues que han fugit a SCI a Sant Antoni de Vilamajor, visca la ètica, sí senyor!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.