directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

directe!cat sorteja 5 exemplars del llibre 'Osona Decideix 13-D. Referèndum sobre la independència de Catalunya'

Recull una conversa entre Enric Vila i Alfons López Tena, fotografies dels millors moments, els resultats i els materials editats durant la campanya

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Les consultes populars sobre la independència de Catalunya han marcat un abans i un després en la política del país. I, molt especialment, també ho ha fet l'èxit de les consultes celebrades a Osona el 13 de desembre de l'any passat. Per commemorar-ho, Òmnium-Osona ha editat el llibre Osona Decideix 13-D. Referèndum sobre la independència de Catalunya (Diac Vic), un document per a la història que repassa els moments més destacats de l'efemèride. Ara, directe!cat, com a mitjà especialment implicat en les consultes, en sorteja 5 exemplars entre els seus lectors.
Osona Decideix, 13-D, llibre
Comparteix
   


Etiquetes
El llibre s'estructura en set capítols i recull una conversa entre l'escriptor Enric Vila i Alfons López Tena sobre el referèndum a Osona, imatges del fotògraf Adrià Costa (sobre la campanya, el manifest de les personalitats a favor de la consulta, l'acte central final, les votacions, el centre de dades i premsa, i la comunicació dels resultats), gràfics amb les dades de participació i resultats per municipis, instantànies de la campanya, materials electorals divulgatius que es van utilitzar i un recull de premsa impresa i digital.

El president d'Òmnium Osona, Jeroni Vinyet, considera que 'calia un llibre per posar sobre paper tot allò que va passar a la comarca exactament ara fa un any', perquè 'no volíem que quedés gravat només a la ment de les persones que hi van participar, sinó que en quedés un testimoni per a les futures generacions'.

El sorteig, el dijous 30
El sorteig se celebrarà a migdia del dijous 30 de desembre. Els guanyadors podran passar a recollir el llibre a partir del dilluns 3 de gener de 2011 a les oficines de Catmèdia, empresa editora de directe!cat (c/. Roger de Llúria 5, 2n 2a - 08010 Barcelona), on hi hauran de mostrar un document identificatiu.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.