directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 1 de juny de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Homenatge al pintor Josep Martínez Lozano els dies 8 i 9 de juny a Llançà

S'inaugura un nou portal web de l'artista català

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El pintor català Josep Martínez Lozano rebrà un homenatge organitzat pel Museu de l’Aquarel·la- Fundació Martínez Lozano i l’Ajuntament de Llançà. Els diversos actes es duran a terme els dies 8 i 9 de juny a Llançà (Alt Empordà). També s'ha inaugurat un nou web de l'artista.
josep martinez lozano pintor
L'homentagte al pintor serà el dies 8 i 9 de juny

Comparteix
   


Etiquetes
Aquesta setmana ha entrat en funcionament la pàgina web del pintor Josep Martínez Lozano, que recull la vida i l’obra de l'artista. El portal fa un recorregut per la trajectòria vital de l’artista lligada a Barcelona, Terrassa, Montblanc i Llançà, i per la seva trajectòria artística, que comprèn diferents disciplines artístiques: l’oli, l’aquarel·la i el dibuix.

Per altra banda, el Museu de l’Aquarel·la- Fundació Martínez Lozano i l’Ajuntament de Llançà han organitzat un homenatge pels dies 8 i 9 de juny a Llançà (Alt Empordà). L’Homenatge s’inicia el 8 de juny a la Casa de Cultura amb l’obertura de les I Jornades de l’Aquarel·la I Premi Martínez Lozano, la conferència “Vida i Obra d’un artista”, a càrrec de Viceç Ballestar (president de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya) i un concert benèfic a favor de la lluita contra el càncer a càrrec de la La Vella Dixieland a la Casa de Cultura. El dia 9 de juny es clourà l’homenatge amb el descobriment de la placa commemorativa a la Casa-estudi de Llançà (c/ de la Creu) i la inauguració de l’exposició d’homenatge de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya.

Amb aquest seguit d’actes la població de Llançà vol retre homenatge a la figura d’en “Pepe”, tal com era conegut Josep Martínez Lozano. El pintor va mantenir un estret lligam amb Llançà, la seva gent i els seus paisatges. Aquest lligam amb el territori queda palès en la seva obra i en la seva trajectòria vital, havent legat tant familiars, amics i admiradors de la seva obra, aquesta estreta relació amb Llançà i la bellesa dels seus entorns i la seva gent.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Aquest serà el partit que votaré a les eleccions europees

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.