directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU defensa la presència de Prenafeta a la investidura de Mas

És un exalt càrrec del govern que 's'estima la institució', argumenta Jordi Turull

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha defensat aquest dimarts la presència de Lluís Prenafeta en l'acte d'investidura d'Artur Mas com a 129è president de la Generalitat perquè és un exalt càrrec del govern que 's'estima la institució' i 'hi ha dedicat moltes hores'. Afegint que hi havia moltes altres persones per aquests motius, Turull ha retret a la dirigent del PSC Laia Bonet que les seves declaracions siguin 'esbiaixades' i 'de mal gust' i li ha recordat que tothom és innocent fins que no es demostra el contrari. En opinió del convergent, els socialistes busquen 'tres peus al gat' a un acte que va ser molt 'correcte' per part dels dos presidents.
jordi turull


Comparteix
   


Etiquetes
Després que Laia Bonet es mostrés sorpresa per la presència de Prenafeta en l'acte d'investidura d'Artur Mas, una crítica que també ha fet el secretari d'organització del PSC; José Zaragoza, el portaveu de CiU al Parlament ha defensat la seva presència en l'acte d'ahir dilluns en una intervenció a COM Ràdio, en què ha recordat que va ser secretari general de la presidència durant el govern de Jordi Pujol.

La defensa de Turull passa per l'apreciació que Prenafeta és un home que 's'estima la institució' i 'ha dedicat moltes hores' a la Generalitat en exercici d'alt càrrec, a més de conèixer Artur Mas. Turull ha reblat l'argumentació afegint que moltes altres persones van assistir a la investidura pels mateixos motius que Prenafeta, imputat pel cas Pretòria, com Macià Alavedra i altres polítics com el socialista Bartomeu Muñoz.

Precisament per aquesta imputació Laia Bonet criticava la presència de Prenafeta, un motiu que Turull no considera suficient perquè per ara no passa d'una imputació. En aquest sentit, ha recordat a la socialista que tothom és innocent fins que es demostra el contrari i li ha aconsellat que miri a les files del seu partit abans de fer aquestes declaracions.

'El primer que hauria de fer Laia Bonet és conèixer l'estat de dret', ha afirmat Turull, que assegura que respectaria la presència de Bartomeu Muñoz en un ple de la Diputació de Barcelona perquè els polítics no s'han de fer mal a ells mateixos, fent aquest tipus d'acusacions amb persones que 'no han estat condemnades'.

Fugint de la polèmica, el convergent ha realçat que l'acte d'investidura va ser 'molt correcte' i ha lloat el paper de José Montilla i d'Artur Mas, opinant que tots dos van estar a l'alçada de les circumstàncies. Turull ha acabat la seva intervenció titllant d''esbiaixades' i de 'mal gust' les declaracions, que, al seu parer, només busquen 'tres peus al gat'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
29 de desembre de 2010, 13.54 h

Potser es tractava de recordar els vells temps: TIPEL , Port Olimpic , et.. No sigueu mal pensats.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ciscu fletxa Girona
29 de desembre de 2010, 09.35 h

A qui ha d'estranyar? què descobrim la sopa politiquera? què no recordem els noms dels implicats en la corrupció a ciu? què no es veia Mas amb empresaris terrassencs en llocs discrets per parlar de finançament pel partit? POCA MEMÒRIA !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 de desembre de 2010, 19.52 h

El canvi? ... a que es referien quan parlaven de canvi, al canvi de President o a un canvi més profund, suposo que és lo primer un canvi de President per què veiem que les formes són les mateixes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.