directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas defensa la lluita per les seleccions catalanes al Catalunya-Hondures

'És una bandera que s'ha de seguir aixecant', ha manifestat el flamant president durant el partit, que s'ha tancat amb 4 a 0 pels catalans

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquest dimarts durant Catalunya-Hondures que la lluita per les seleccions esportives catalanes 'és una bandera que s'ha de seguir aixecant, és un camí que s'ha de seguir fent, sabent les dificultats que tenim per davant'. El president ha mostrat el seu suport a les seleccions nacional en el seu primer acte oficial com a president. La selecció catalana de futbol ha vençut l'hondurenya per quatre gols a zero en un estadi Olímpic Lluís Companys que ha comptat amb l'assistència de 28.150 persones, la majoria d'elles guarnides amb senyeres estelades.

Comparteix
   


Etiquetes
'Una de les grans pedres a la sabata que tenim'. Així ha definit Mas la lluita per la consecució de les seleccions catalanes, en el marc del partit amistós entre Catalunya i Hondures que s'ha disputat aquest dimarts al vespre al Lluís Companys de Barcelona. Segons el nou president, que ha viscut el partit al costat del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, 'l'estat espanyol juga molt fort en contra' de les seleccions nacionals, ja que 'són un gran símbol nacional i per tant el combaten tant com poden', ha afirmat.

En aquest sentit, ha admès que 'és un camí difícil, ple d'obstacles i dificultats', però ha apostat per 'no perdre la fe, mantenir el camí i anar fent progressos'. D'aquesta manera, ha dit, 'ho anirem aconseguint de cara al futur'.

Esports, una cartera 'de màxima importància'

Mas ha aprofitat per parlar de la importància que la cartera d'Esports tindrà en el nou govern. En aquest sentit, ha anunciat que dependrà directament del Departament de Presidència, és a dir que serà un àmbit tutelat directament per Mas. 'Em sembla que és un àmbit de màxima importància de país i no només això, sinó que a més és un àmbit on es relliga molt la cohesió social', ha assegurat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
29 de desembre de 2010, 10.45 h

Sí Sr. Mas, és una bandera que ha de seguir aixecant-se per a donar-li a Vostè i a tots els seus acòlits que li fan costat, força per a sucar de la memella per a portar enganyats una plèiade de falsos independentistes i pseudo catalanistes -babaus tots ells-, i Vostès poder continuar vivint la gran vida i la lluita anti-catalana, de la mà dels seus íntims amiguets a madrit. M'agradaria que algú em digués quina diferència hi hauria si, en comptes d'haver guanyat CiU en aquestes últi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.