directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Presidència es queda les competències d'exteriors, esport i mitjans de comunicació

Governació assumirà la direcció d'Afers Religiosos, fins ara en mans de Vicepresidència

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Departament de la Presidència assumirà les competències en matèria d'exteriors, esport i mitjans de comunicació, segons el decret del 27 de desembre publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). També li correspon la coordinació i seguiment del Consell Tècnic. D'altra banda, la Conselleria de Governació i Relacions Institucionals, dirigida per Joana Ortega (també vicepresidenta del Govern), es quedarà la direcció d'Afers Religiosos. Per tant, les competències que fins ara exercia el vicepresident de l'executiu han quedat repartides entre els dos departaments de la Generalitat més importants.

Comparteix
   


Etiquetes
Al Departament de Presidència li correspon la coordinació i seguiment del Consell Tècnic; la relació amb els mitjans de comunicació i l'organització de la prestació dels serveis audiovisuals de la Generalitat; la direcció de les delegacions territorials del Govern; les relacions exteriors i actuació de la Generalitat davant de les institucions de la UE; la cooperació al desenvolupament, i les polítiques esportives.

La cartera de Governació assumeix a més les relacions institucionals amb el Parlament, i els afers religiosos. D'Economia penja també tot el que fa referència a jocs i espectacles, a més d'universitats, recerca i totes les beques que no siguin competència del Departament d'Ensenyament. A més, la cartera de Cultura té adscrita també la promoció i foment de la llengua catalana.

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat es queda les competències en matèria d'aigua, residus, planificació i qualitat ambiental, canvi climàtic, serveis meteorològics i impuls d'energies renovables. D'altra banda, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural té adscrites les competències de boscos i biodiversitat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
pagano fletxa el masnou
29 de desembre de 2010, 17.35 h

encomanar els asumptes religiosos a una hooligan-católica es com donar a vigilar les gallines a la guineu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.