directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 10:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

@sabaroja14 & Aurora Almendros fletxa

publicitat


Diumenge, 2 de novembre de 2014 15:05 h

Torna Laporta, pànic a Can Godó

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant carregant


Comparteix






No és gaire habitual que ens alegrem de les sentències que fan els jutges espanyols. La justícia espanyola és avui un clot de corrupció i nepotisme com ho són totes les estructures de l’estat espanyol. Només cal veure on és Elpidio Silva, el primer jutge que va atrevir-se a posar  un Blesa a la presó, o com jutges i fiscalia fan els ulls grossos davant els excessos del govern espanyol amb un cas com el de Xavier Trias. Però el jutge que en primera instància ha desestimat l’acció de responsabilitat contra Joan Laporta i els seus directius no és conscient que acaba de desencadenar un nou espiral sobiranista d’incalculables conseqüències.

La campanya d’assetjament contra Joan Laporta va començar en el minut zero de la seva presidència. En la preliminar campanya electoral al seu mandat va aconseguir escapolir-se de la persecució perquè la supèrbia va trair els de l’upperdiagonal. Van creure que una candidatura encapçalada per Lluís Bassat i amb el suport de tot l’establishment era suficient i que no calia  preocupar-se per quatre joves. Quan van reaccionar era tard. Els socis del Barça van optar per trencar amb el nuñisme i barrar el pas a la tropa que cada any es dóna cita al village del Trofeo Conde de Godó o al Festival de Perelada.

L’acarnissament contra Laporta i els seus va ser mediàtic, físic i judicial. Des de trames per agredir-lo a ell i la seva família fins a denúncies sistemàtiques als jutjats per entorpir la seva tasca, passant per un grup mediàtic com el Godó que va intentar fer-li la pell durant la seva presidència i especialment després.

Em vénen a la memòria  aquelles dues pàgines de La Vanguardia on el senyor Dagoberto Escorcia es desfogava amb les factures del senyor Laporta i els seus directius criminalitzant un hipotètic tren de vida a costa dels socis. Tot tergiversat i exagerat fins a extrems que vistos avui són ridículs. Però en aquell moment eren d’una crueltat fora de mida. Es tractava de demonitzar el personatge. Per cert, allò que el senyor Escorcia considerava tan escandalós de la junta laportista és poca cosa comparat amb el tracte de favor que la seva senyora, Ketty Calatayud, rep de l’actual junta. Ja no és cap de comunicació, des que ella ho va deixar ja n’hi han passat tres, i segueix cobrant per no se sap ben bé quina funció. 

Per què aquell acarnissament contra Joan Laporta per part del Grup Godó? Doncs perquè Laporta va desafiar la casta,  l’establishment que es pensa que té dret a cuixa permanent sobre el nostre país, i el Barça és una pubilla més. Pensaven que amb la contundent victòria de Sandro Rossell s’havia acabat i les aigües tornarien a lloc. Doncs no. Sandro ja no hi és, Bartomeu és la millor expressió de la provisionalitat i ni els Faus, Freixes, Bordas i companyia podran aspirar a guanyar unes eleccions perquè torna Laporta.

Amb Laporta les classes mitjanes i populars, el catalanisme desacomplexat i el futbol  tornaran al club i el Club tornarà a ser al costat del país. Es reactiva el cicle virtuós que tants bons fruits, i no només esportius, va donar des del 2003.

Laporta va cometre errors, qui no. Sobretot algunes de les seves atzagaiades i entrar en política de la mà de gent poc recomanable. I li serà difícil gestionar un segon mandat. Però l’onada que això representarà tindrà conseqüències polítiques. Amb el Barça com a millor ambaixador de Catalunya i una directiva que aposti per la independència sense manies, el procés avançarà amb més velocitat i contundència.

Tremola el Grup Godó, ja que s’acabaran els tractes de favor cap a El Mundo Deportivo o la calerada que el club es deixa en el lloguer del canal Barça i tots aquells que van cremar naus pel Sandrisme com Màrius Carol, Pepe Antich o Xavier Rius. Trontollen que els representants de l’Estat al Barça com l’Albert Soler, l’home del PSOE al Barça, o el Director de comunicació l’Albert Montagut, el mateix que en agafarà el càrrec no sabia qui feia les transmissions dels partits del Barça a Catalunya Ràdio! Tremolen tots aquells que des del club, la fundació o l’entorn  xumen o aspiren a fer-ho del club fins assecar-lo. Però sobretot tremola l’espanyolisme perquè el Barça tornarà estar al costat de la causa de la llibertat.

Tot comença una altra vegada. Nuñez a punt d’ingressar a presó i Laporta preparant la seva candidatura. Això s’anima perquè oeee, oeee ser del Barça és el millor que hi ha!
 

Aurora Almendros
Politòloga

lectures 21586 lectures comentaris 9 comentaris

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Joan fletxa La Garriga
8 de novembre de 2014, 12.56 h

Cada dia es més clar que en Laporta amb tots els seus desencerts de gestió, ha estat el millor president de la història del Futbol Club Barcelona, el Tifa que va venir després promocionat per el loby que es fan dir Puente Aereo, per enfatitzar per si algú no li quedava prou clar, la seva dependencia del Regimen i l'estatoquo actual, i que amb la seva primera actuació ja indicava el seu tarannà sumís, i fou anar a Extremadura a demanar perdó per les decisions de Laporta. Però així li... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
3 de novembre de 2014, 12.02 h

@2
En primer lugar tu de laportista lo mismo que minguella. Mientes tanto que incluso tienes el nick femenino y escribes "un" posdata en e masculino. Solo eres un farsante, normal que no te caiga bien laporta.

@4

Casi ha colado, a ver vuelve a intentar hacerme creer que rac1 se sale de la linea editorial marcada por el conde.
La frase que quedo para la historia y que intento ridiculizar la burguesia catalana junto con sus mariachis fue:

Los hay que dicen que son del barcelona y no lo son, si... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
3 de novembre de 2014, 06.21 h

http://www.youtube.com/watch?v=GA5tyz7Z4kg


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
APAÑAMELAPELA fletxa Rep.Catalana
2 de novembre de 2014, 22.31 h

#2

Tu tens de Laportista el que jo tinc de bomber,mes aviat diria que ets Florentinista.
Tant de bo torni Jan Laporta,president de l'epoca mes gloriosa de l'història del Barça
amb el millor entrenador de tots els temps,Guardiola.
Ahir els botiflers de la directiva de Rosell,Bartomeu&company varen prohibir una pancarta
de Araesl'hora a l'estadi.
Quin fàstic de llepaculs del Godó amb La Vanguardia,8tv i Mundo Deportivo,que es van passar
anys desprestigiant Laporta per posar de president al... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa BCN
2 de novembre de 2014, 21.59 h

Per fi llegeixo una opinió que quadra amb la meva pel que fa al clan Godó. Ja em pensava que jo era un bitxo estrany.
Fins ara semblava que aquest clan era Deu però ja es hora que la gent s'adoni que quin peu calcen...que no es precisament català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
2 de novembre de 2014, 20.52 h

La porta pilla al Grupo Godó de caída, o sea que se puede volver a colar entre los culés y hasta tomar de nuevo las riendas del club. Estaría bien para dar la puntilla a un Grupo comunicativo-editorial, que se está portando de forma deshonesta con el Pueblo que le ha dado apoyo durante toda su larga vida. Ya basta de tanto "botiflerismo" de La Vanguardia y 8tv. Menos mal, que RAC1 se salva y con nota.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
marina fletxa barcelona
2 de novembre de 2014, 17.17 h

Si noia l'acord el va signar Laporta però el Sandrusco va doblar-ne el preu i els va regalar unes quantes promocions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Júlia fletxa BCN
2 de novembre de 2014, 16.52 h

Anava a escriure q la redactora fa una barreja interessad de dades fins q he llegit lo delatele per pensar: realment, ni idea. Va ser Laporta qui va signar l acord amb Godó pel lloguer d'un anal del multiplex q té. Ni p idea
Quin nivell

Pd: un laportista, a qui li agrada la veritat, com q es va embutxacar 10 millons d'Uzbequistà


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 de novembre de 2014, 16.13 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.