directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 8 de juny de 2007 04:59 h

Manifestació “simbòlica”, segons TV3

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

tv3 logotip televisió catalunya blocs electorals
Comparteix
   


Que l’audiència de TV3 està en caiguda lliure és un fet conegut per tothom. Que la casa no està fent res per evitar aquesta tendència també és un fet conegut per tothom. Ara bé, que voluntàriament ajudin a ensorrar les audiències, això ja passa de taca d’oli.

Dimecres al vespre, al TN, els presentadors Ramon Pellicer i Raquel Sans van referir-se a la manifestació dels mossos d’esquadra en contra de la política del conseller Joan Saura. La manifestació, segons totes les dades, va aplegar uns 4.000 agents, una xifra impressionant si tenim en compte que el cos té, hores d’ara, uns 11.000 membres (i hem de pensar que molts mossos i mosses estaven de servei i no van poder participar-hi).

Ara bé, segons TV3, la manifestació va ser “simbòlica”, la qual cosa demostra la seva manca de criteri i la distància que separa la redacció de la televisió pública de la realitat del carrer. Ja sabem que la majoria de redactors i redactores voten ICV (segons un estudi del Col·legi de Periodistes), però com a mínim es podrien tallar una miqueta, no?

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
jordi fletxa l'h
9 de juny de 2007, 03.11 h

Que espereu d'un govern sociata i dels xupaculs de ic!!!Erc sou culpables per aguantar aquest desgavell.
Per una altra banda,als mossos no poden haver fills de puta perque es un cos que ens ha costat molts anys de desenvolupar-lo perquè ho engeguin a la merda.!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Núria fletxa Tossa
8 de juny de 2007, 20.28 h

Ostia s'us veu molt el llautò carregueu contra sociates,convergents i comunistes pero i erc?que passa perque erc no ho porta al parlament si tant l'hi molesta com a mi, que no parlin de carretero ni de res que no els convingui,perque els vau cedir la tele que no teniu referencies estatals del que es el psoe,es que hem fa gracia molta gracia VISCA CARRETERO,ho esteu fotent mollt malament i fins un canvi de cupula no us votara ni la vostra familia i encara teniu sort que molts dels militants els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pep garcia fletxa barcelona
8 de juny de 2007, 12.07 h

L'ho de TV3 es greu pero desde fa molt temps jo vaig sentir l'ho de manifestacio simbolica no se si eren ordres de dalt o es que no s'enteran Com a arreu dintre dels Mossos n'hi ha de bons i de dolents es cosa normal El que no funciona son els caps Saura / Boada Per cert el PSC-PSOE que tant els defensa va estar en contre de la seva creacio


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
esteve fletxa Lliça d'Amunt
8 de juny de 2007, 10.58 h

¡¡FART!!!, fart d'aquesta campanya que ens vol fer creure que el Mossos son la policia mes brutal i repressiva del mon. Fart de que ara ens venguin la pel·lícula de que la Guardia Civil i la Policia Nacional eran una colla de hipyes que practicaven allò de fes l'Amor i no la Guerra. Fart de la utilització que es fa de la policia catalana contra la mateixa Catalunya.
He treballat en una empresa amb 30 treballadors i hi havia un fill de puta. He treballat en una multinacional amb 1500 trebal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.