directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 03:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 4 de gener de 2017 05:00 h

Per què ha tardat tant el Baròmetre de BCN?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

© ACN

Comparteix
   


El Baròmetre de Barcelona, que es fa semestralment, fa setmanes que està enllestit. Es va confeccionar a finals de novembre i es va acabar a mitjans de desembre. Però, per algun motiu desconegut, l'Ajuntament de Barcelona no l'ha volgut fer públic fins avui. A les 12.30 hores, el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, presentarà els resultats del Baròmetre Semestral de Barcelona, corresponent al mes de desembre 2016.
 
Podria ser que els resultats no serien favorables al govern i als comuns, un fet que podria haver retardat la publicació del Baròmetre. A més, cal recordar que fa uns dies enrere els comuns van dur a terme la primera conferència sobre el nou partit que Ada Colau i Xavier Domènech estan elaborant.
 
Si l'any passat es va publicar el Baròmetre el 30 de desembre, enguany s'han decidit unes dates entre Cap d'Any i Reis per a què passi més desapercebut. Caldrà estar, atents, doncs, a les intencions de vot dels comuns i a les valoracions dels líders dels partits amb representació a l'Ajuntament, que ens podrien esclarir l'entrellat de tot plegat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
4 de gener de 2017, 10.37 h

PODEMOS, COLAU A L'AJUNTAMENT VAN D'ERRADA A ERRADA, NO SÓN NOMÉS LES TENTINES IDEOLÒGIQUES, TAMBÉ LES ACTUACIONS, FEN PACTES AMB ELS serveis socials? A CLEC.E S.L. DE FLORENTINO PEREZ, QUANTA MENTIDA I SEMPRE ESTINTOLANT LES ESTRUCTURES ESPANYOLES-


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.