directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 23 de novembre de 2010 05:00 h

Més Mossos per Laporta

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

joan laporta, directe!cat, solidaritat catalana
Comparteix
   


Les nits electorals acostumen a celebrar-se en hotels de la ciutat de Barcelona. Allí s'hi apleguen candidats i simpatitzants -i òbviament mitjans de comunicació- per seguir l'esdeveniment, els resultats i fer les valoracions pertinents per part dels líders. Solidaritat Catalana de Joan Laporta ha efectuat pràcticament tots els seus contactes informatius amb els mitjans de comunicació a l'hotel Diagonal Zero, al davant del recinte del Fòrum de les Cultures. I seguint aquesta tònica dels darrers quatre mesos aquest ha estat el quarter general escollit per celebrar el seguiment del 28 de novembre.

Fonts de la formació de Joan Laporta han explicat que el Cos de Mossos d'Esquadra preveu doblar el dispositiu que tenia assignat inicialment a Solidaritat. El motiu es deuria a la previsió que uns bons resultats de la formació independentista desbordarien les previsions d'assistència dels simpatitzants. Aquest increment no es deuria al risc d'algun possible atac espanyolista, una possibilitat pràcticament descartada tot i l'atac amb líquid inflamable que el partit va patir durant un míting de precampanya a Cervera.

De la mateixa manera, tant TV3 com El Periódico i altres mitjans de comunicació estan demanant a la formació de Laporta, Tena i Bertran fotografies dels cinc primers candidats de les quatre demarcacions catalanes per si pogués donar-se la campanada. La resposta a l'expectació generada, aquest diumenge.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
23 de novembre de 2010, 12.13 h

#1 Si noi, deixes molt clar que ets i d'on vens. Per mi i per tota la gent que conec, cremar una estelada es un atac, una provocació, i mostra del desagraiment i l'ignorancia de gent que hi viu i menja "de i a la nostra terra". Espero i desitjo que el dia 28 sigui el començament d'un canvi veritable que ens faci recuperar la dignitat i la llibertat que historicament ens pertanyen.
Espero que tota aquesta mena de personatjes marxin cap a terres de castella a ser feliços entre els seus, i ens ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
23 de novembre de 2010, 11.20 h

#1 Si algú cremés la bandera espanyola del teu balcó, no et sentiries atacat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Rogèlia de Flor fletxa Sant Sadurní
23 de novembre de 2010, 09.59 h

Quina mania de farcir els articles amb obvietats i, encara pitjor, al començament. No diguis en una pàgina el que puguis dir en un paràgraf; no diguis en un paràgraf el que puguis dir en una frase. Al capdavall els mitjans digitals no heu d'omplir cap pàgina, no? Si mai dieu res d'interessant —com avui— us esforceu a amagar-ho bé en una boscúria de tòpics i bajanades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Mengano fletxa Barcelona
23 de novembre de 2010, 07.03 h

Senyors de directe.cat, no tractessiu als lectors amb conciència catalana que lleigim aquest diari i que sabem que som el vostre "nicho" o "target" com si fossim idiòtes amb comentaris provacadors. El partit de Laporta no va ser atacat a Cervera, simplement es va cremar una estelada que penjava de la façana, no diguin mentides incendiàries i manipulatives........


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 26
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.