directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 16 de novembre de 2010 05:00 h

La Vanguàrdia, l'escopeta de fira demoscòpica

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

godó, vanguardia
Comparteix
   


Documents relacionats

En això de les enquestes, n'hi ha per tots els gustos. Els partits especulen amb les projeccions i fan les mil i una interpretacions. També abunden les teories de la conspiració que intenten endevinar si una enquesta està feta a propòsit per tal de mobilitzar un o altre electorat. Sigui com sigui, les eleccions catalanes no han estat mai el fort de La Vanguardia en el seu apartat de prediccions.

Dues setmanes abans dels comicis de 2006, el rotatiu més influent de Barcelona profetitzava una victòria de CiU amb vuit escons més que el 2003. Finalment aquest creixement a les urnes es va traduir en dos escons reals. A ERC, per exemple, li'n feia perdre fins a set i la nit electoral en va descendir dos i els socialistes en van treure un menys que la pitjor previsió que els hi atorgava La Vanguardia. En canvi, les enquestes del Centre d'Investigacions Sociològiques -l'homòleg espanyol del CEO- ha tingut històricament més punteria que a can Godó. Quedarà per veure l'evolució dels resultats de El Periódico que apurarà fins al darrer dia publicant-ne fent servir l'escletxa real del Periódic d'Andorra tal i com va avançar directe!cat la setmana passada. Tot per tal que se'n parli. El 28-N a partir de les 20:00 del vespre es podrà comprovar el prestigi i el rigor dels instituts demoscòpics i qui la clava millor.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
19 de novembre de 2010, 09.54 h

-es podrà comprovar qui l'encerta. No 'clava'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Salvador fletxa Girona
16 de novembre de 2010, 09.55 h

Els estudis demoscòpics de la Vanguardia no ho sé, però jo ahir a la nit vaig vomitar després de llegir la contra d'aquest diari, i no va ser precisament pel sopar. Hi sortia el feixista pseudo-filòsof Fernando Savater. Quin fastic!!!!!!!!!!!!!!!! La meva gossa, que normalment no té cap problema en pixar-se a la Vanguardia, ahir s'hi va cagar hi tot quan va veure aquest personatge; i es va quedar ben descansada després!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.