directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 19 de maig de 2024 15:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Els vins empordanesos s'internacionalitzen

L'editorial 'Vinologue' publica una guia en anglès dels vins i cellers de l'Empordà

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

L'editorial 'Vinologue' publica 'Vinologue Empordà', una guia en anglès sobre la producció vitivinícola i enoturística empordanesa, que inclou 59 cellers i 260 vins. El llibre forma part de la col·lecció 'Vinologue', elaborada per l'expert en vins Miquel Hudin, que també ha escrit sobre petites regions de Croàcia, Bòsnia i Sud-àfrica. La guia té 360 pàgines en color i consta d'una introducció general sobre la història i la llengua de la regió, el perfil de cada celler amb informació sobre les visites i dades de contacte, i una nota de cada vi. A més, s'adjunten les coordenades de GPS i un codi QR per obtenir la informació des del mòbil. La publicació també està disponible en l'edició digital.

Comparteix
   


Etiquetes
'Vinologue Empordà' vol potenciar i donar a conèixer arreu del món la producció i elaboració de vins de l'Empordà, la majoria dels quals estan integrats a la Denominació d'Origen Empordà, i fer de la regió catalana un destí turístic vinícola, que vagi més enllà del sol i platja de la Costa Brava. El llibre es pot trobar a cellers, botigues de vi, restaurants i hotels de les comarques gironines, i l'edició electrònica es pot obtenir a través d'Apple, Amazon i Barnes&Noble, segons han informat els seus creadors en una nota de premsa.

La col·lecció 'Vinologue', impulsada per l'autor i expert en vins Miquel Hudin, investiga la cultura vinícola de petites regions com ara la Dalmàsia, a Croàcia, Herzegovina, a Bòsnia, o Stellenbosch a Sud-àfrica, a través dels grans vins de la zona. Va començar el 2007 amb l'edició de Dalmàsia, i fins ara ha publicat quatre guies.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
mario fletxa barna
14 d'agost de 2012, 09.34 h

Vinga Catalunya arreu del món, sense complex, com si ja tinguéssim Estat. Tot en clau d'estat, com ja va fer ERC en el tripartit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Robert fletxa Castelldefels
13 d'agost de 2012, 19.58 h

Em sembla una molt bona iniciativa. A Catalunya tenim uns excel·lents productes agroalimentaris, i s'han de donar a conèixer com una part sustancial del nostre patrimoni. A l'empordà, a més d'excel·lents vins, també hi tenim, per exemple, un excel·lent oli d'oliva, sense oblidar-nos també de l'arròs de Pals (al Baix Empordà), tots aquests productes (i d'altres), són d'una gran qualitat i s'han de promocionar el millor possible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.