directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 30 de novembre de 2010 05:00 h

Montilla s'acomiada des de la llotja

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

josé montilla
Comparteix
   


L'ensorrament del PSC en les eleccions d'aquest diumenge han remogut els ciments de la formació que ja busca nou líder després que José Montilla hagi avançat que abandona el primer secretariat del PSC. I és que es comentava que al president en funcions de la Generalitat la trompada electoral l'ha afectat fins a tal punt que s'estava qüestionant assistir a la llotja del Camp Nou per assistir al gran espectacle futbolístic del Barça-Madrid on s'esperava que podria coincidir amb el seu substitut a Palau, Artur Mas. Després de les controvèrsies sorgides arrel de la convocatòria d'eleccions el mateix dia que el clàssic, que va obligar a endarrerir-lo un dia, finalment Montilla no s'ha perdut el cinc a zero del Barça al Madrid en el seu darrer clàssic com a President.

Finalment Artur Mas, que al llarg de la campanya havia avançat que li agradaria fer 'el doblet' amb una victòria electoral i una victòria del Barça, ha optat per seguir el partit des de la seva localitat acompanyat de la seva dona sense fer ombra a Montilla.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.