directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 7 de setembre de 2017 15:40 h

Sabater confirma al Govern que els col·legis electorals de Badalona estaran a la seva disposició l'1-O

L'alcaldessa assegura que l'objectiu és garantir que la població "pugui expressar-se amb llibertat", tant els del 'sí' com els del 'no'

ACN Badalona.-L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha confirmat via Twitter que ja ha posat a disposició del Govern els col·legis electorals de la ciutat perquè l'1-O els seus habitants puguin votar amb "normalitat". Sabater, donant resposta a la petició de l'executiu català, ha assegurat que l'objectiu és garantir el dret de vot de la ciutadania i que tothom, tant els del 'sí' com els del 'no', "puguin expressar-se en llibertat". D'aquesta manera, Badalona –governada per Guanyem, ERC i ICV-EUiA– es converteix en la primera gran ciutat del país que ha respost afirmativament a la carta enviada per Govern informant els consistoris que compta amb els seus locals per celebrar el referèndum, donant-los 48 hores per confirmar-ho o al·legar.

Sabater ha respost el Govern a través d'un correu electrònic i, a diferència d'altres alcaldes, no ha signat cap decret d'alcaldia en relació a aquest fet. En declaracions a l'ACN, Sabater ha assegurat que davant la convocatòria del referèndum de l'1-O "és imprescindible que hi hagi la màxima normalitat perquè el màxim nombre de persones es puguin expressar".En aquest sentit, Sabater afirma que és la seva "responsabilitat" com a alcaldessa posar a disposició del referèndum els col·legis electorals per tal que els ciutadans puguin fer servir "els espais que sempre es fan servir en qualsevol cita electoral".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.