directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Cerdanya doble fletxa Dilluns, 29 d'octubre de 2018 17:20 h

Bombers emetrà un informe abans de decidir si s'obre expedient sancionador als dos excursionistes perduts

Els equips de rescat han localitzat amb vida l'home i la dona desapareguts dissabte a la Cerdanya

ACN Barcelona.-Els Bombers de la Generalitat emetran un informe per determinar en quines circumstàncies es va produir la desaparició dissabte de dos excursionistes de Sabadell a Meranges, a la Cerdanya. Es tracta d'un informe previ abans que el Departament d'Interior decideixi si obre un expedient administratiu que acabi en sanció, segons han indicat a l'ACN fonts de la conselleria. En l'informe, els Bombers analitzaran què va passar exactament, si els dos excursionistes van ser avisats, si no van fer cas i si es pot considerar que hi va haver una imprudència. Tots dos desapareguts, un home de 57 anys i una dona de 43, han estat localitzats amb vida aquest dilluns per un helicòpter de la Gendarmeria a la zona de Malforat.

Ja aquest mateix dilluns, un cop han estat localitzats amb vida, el cap de la Regió d'Emergències de la Catalunya Central, Francesc Boya, ha explicat que s'estudiarà si hi ha hagut imprudència i si els dos excursionistes han de pagar el cost de l'operatiu de rescat.La responsables del refugi de Maniu, la Glòria, va assegurar aquest diumenge a l'ACN que tots dos havien arribat dissabte cap a dos quarts de deu del matí al refugi en cotxe i que s'havien proposat pujar la muntanya tot i el mal temps i les advertències dels treballadors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.