directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 19 de desembre de 2018 18:47 h

El videojoc 'A Tale of Paper' dels barcelonins Open House Games, Millor joc 2018 als premis PlayStation

Sony Interactive Entertainment Espanya el publicarà l'any 2019 per PlayStation 4

ACN Barcelona.-El videojoc 'A Tale of Paper' de l'estudi barceloní Open House Games va rebre el guardó al Millor joc 2018 a la gala de la 5a edició dels Premis PlayStation celebrada per Sony Interactive Entertainment Espanya (SIE Espanya). 'A Tale of Paper' és una emotiva aventura en la qual el jugador controlarà a 'Paperboy', un petit ninot d'origami que ha pres vida i que té com a missió complir el somni del seu creador, que l'usuari anirà descobrint a mesura que avanci en una història plena de desafiaments, trencaclosques i perills. El videojoc es publicarà per SIE Espanya l'any 2019 per PlayStation 4. En total, es van atorgar set guardons a estudis independents espanyols, incloent el premi al millor joc 2018.

El jurat ha valorat del videojoc 'A Tale of Paper', segons Liliana Laporte, "la seva innovació, creativitat, talent i una historia precisa, que conforma un videojoc diferent i molt commovedor". L'equip que hi ha darrere del joc, amb seu a Barcelona, està format per Pau Tarés (programador i game designer), Sergi Martínez (artista 2D\/3D) i Raúl Roldán (animador 3D). Els guanyadors disposaran d'un espai físic propi per a desenvolupar el projecte durant 10 mesos en una de les seus que PlayStation Talents Games Camp té a Espanya, a més de rebre 10.000 euros en metàl·lic per finançar el projecte, kits de desenvolupament de PS4, assessorament per part del personal de PlayStation Espanya i una campanya de promoció i màrqueting en mitjans propis valorada en 200.000 euros.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.