directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Maresme doble fletxa Dijous, 14 de febrer de 2019 19:58 h

CCOO denuncia que l'Ajuntament de Pineda obliga a recuperar els deu minuts d'aturada pel judici de l'1-O

Recorda que la convocatòria era "transversal" i afirma que no va suposar cap "perjudici" a la ciutadania

ACN Pineda de Mar.-El sindicat CCOO ha denunciat que l'Ajuntament de Pineda de Mar obliga els treballadors del consistori que van secundar l'aturada de deu minuts en protesta pel judici de l'1-O, dimarts passat, a recuperar el temps. La formació sindical, majoritària a l'Ajuntament, ha presentat una queixa expressa i per instància tant al departament de Recursos Humans com al mateix alcalde, Xavier Amor, perquè es deixi sense efecte la mesura. El sindicat considera "completament inoportú" el posicionament i creu que el consistori "coarta" la llibertat d'expressió. A més, subratlla que aquesta vegada s'ha canviat la manera de fer en relació a com s'havia actuat en altres aturades a l'entorn de temàtiques diverses com la violència masclista.

El sindicat recorda que la convocatòria del 12 de febrer s'emmarcava en una proposta "transversal" que incloïa partits polítics, societat civil i organitzacions socials com ara CCOO, una convocatòria "de caràcter unitari independentment de la ideologia o el sentiment nacional".A més, considera que una protesta "simbòlica" de deu minuts "no suposa en cap cas una pèrdua important de temps de treball", i afirma que aquesta en concret "va garantir" la continuïtat habitual dels serveis públics i no va crear cap "perjudici" per a la ciutadania.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.