directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Maresme doble fletxa Divendres, 15 de febrer de 2019 15:45 h

El mal estat de la construcció, principal hipòtesi de l'esfondrament a Mataró

L'Ajuntament reallotja deu dels onze veïns de l'immoble mentre que les evacuats dels pisos contigus ja poden tornar a casa

ACN Mataró.-Els tècnics municipals de l'Ajuntament de Mataró han inspeccionat aquest divendres l'immoble on dijous hi va haver un esfondrament amb dos ferits. El consistori ha instal·lat tanques per garantir la seguretat a l'exterior i requerirà al propietari de l'immoble un informe tècnic de valoració de l’edifici, tot i que inicialment s'apunta al mal estat de la construcció com a causa de l'accident. En total hi ha onze veïns afectats que no poden tornar a casa, dels quals deu seran reallotjats pel propi Ajuntament al Centre Municipal d'Acollida i en un hotel de la ciutat. La resta de veïns dels edificis contigus –una vintena–, evacuats dijous com a mesura preventiva, ja poden tornar a casa seva.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.