directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Anoia doble fletxa Dimecres, 20 de febrer de 2019 16:16 h

Els Mossos denuncien un conductor begut que va provocar un accident a l’Anoia

El conegut que va anar a recollir-lo també va ser sancionat per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques

ACN Els Hostalets de Pierola.-Els Mossos van denunciar dissabte un home per conduir begut i provocar un accident a la carretera A-2, al terme dels Hostalets de Pierola. Es dona el cas que el conductor que va anar a recollir-lo, també anava begut, pel que també va ser sancionat. El sinistre va tenir lloc pels volts de les set del matí quan un vehicle va accedir a la via en direcció contrària i mentre feia maniobres per col·locar-se en el sentit correcte, un turisme que circulava correctament el va envestir. Quan els agents van arribar al lloc van comprovar que el conductor infractor estava ferit lleu i l'altre es trobava il·lès.

Segons expliquen els Mossos, l'home ferit, de 46 anys i veí d’Esparreguera , mostrava clars símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. En la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.63 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, raó per la qual se li ha imputat un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.Uns trenta minuts després de l'accident va arribar al lloc un vehicle que venia a recollir a l'infractor. Els agents li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.55 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, pel que també se'l va ser sancionat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.