directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Maresme doble fletxa Dimecres, 27 de febrer de 2019 09:34 h

Canet Rock exhaureix les entrades quatre mesos abans del festival

El certamen editarà al març un disc recopilatori de les bandes d’aquesta edició

ACN Barcelona.-El festival Canet Rock 2019 ha penjat el cartell de ‘sold out’, i per primera vegada en les seves sis edicions ha venut les 23.000 entrades disponibles amb quatre mesos d’antelació. Enguany el festival se celebra el 6 de juliol i acull un total de 15 bandes (La Pegatina, Els Pets, Els Catarres, Zoo o Doctor Prats, entre altres) que actuaran durant més de dotze hores ininterrompudes de música al Pla d’En Sala, a Canet de Mar. Abans d’aquesta data, i com a novetat, el certamen editarà el seu primer disc recopilatori de les bandes del festival. Els beneficis de la venda del disc aniran a la plataforma Cultura amb Causa que els donarà, al seu torn, a la Fundació Esperanzah per a les diverses causes socials amb què treballa.

La presentació del disc recopilatori de les bandes del festival es farà amb un concert gratuït de Buhos –un dels grups que actuaran al Canet Rock 2019- al campus universitari de Vic, el proper 19 de març.Els beneficis de la venda d’aquest disc es destinaran a la plataforma Cultura amb Causa de la qual forma part CanetRock. Els diners els distribuirà la Fundació Esperanzah a diverses causes socials amb les quals treballa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.