
Degoteig constant a la Plaça Major de Vic per menjar el tradicional entrepà de botifarra o porc del Dijous Llarder
Osona Cuina recupera enguany el sopar gastronòmic
ACN Vic.-Com ja és tradició, el col·lectiu Osona Cuina celebra la festa popular del Dijous Llarder a la Plaça Major de Vic. La novetat d’enguany, però, és que el col·lectiu s’ha renovat i els joves cuiners de la comarca han agafat la batuta. A més, han decidit que volen oferir àpats des de primera hora del matí fins al vespre i per això han recuperat el sopar gastronòmic que es farà aquest vespre a la carpa que han instal·lat a la plaça. El president d’Osona Cuina, Jordi Arumí, ha reivindicat que, tot i la renovació, les ganes de promocionar el producte propi territori han quedat intactes. Deixant de banda el sopar, Osona Cuina espera repartir entre 2.000 i 3.000 entrepans de botifarra, Porc Ral d’Avinyó o caneló.