directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 06:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Divendres, 1 de març de 2019 12:16 h

Comença a Osona el desmantellament de la línia d’alta tensió paral·lela a la MAT que uneix Vic i Bescanó

Els alcaldes celebren que es posi punt i final a una reivindicació històrica per una infraestructura que els “trosseja” el territori

ACN Folgueroles.-Red Eléctrica Española ha començat a desmantellar aquest divendres a Folgueroles (Osona) l’antiga línia d’alta tensió de 220 kV que va paral·lela a la MAT i que uneix el traçat entre Vic i Bescanó. Es tracta d’un tram de 38 quilòmetres que inclou desmuntar a mà en sis mesos un centenar de torres. Els alcaldes celebren que es posi punt i final a una reivindicació històrica per una infraestructura que els “trosseja” el territori i els impedia un creixement ordenat de la població. Precisament, amb el desmantellament es minimitza l’impacte paisatgístic que suposa tenir dues línies paral·leles (la MAT i la línia de 220 kV). Ara es deixarà el poble “net i endreçat”, ha assenyalat l’alcalde de Folgueroles, Carles Baronet.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.