directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Anoia doble fletxa Dijous, 7 de març de 2019 18:49 h

La quarta edició de la fira tèxtil BSTIM d'Igualada tanca portes amb més d'un miler de visitants

L'organització subratlla la consolidació del certamen a nivell internacional

ACN Igualada.-La quarta edició de la fira tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing), ha tancat portes aquest dijous amb més d'un miler de visitants. Alguns d'aquests compradors provenien de països com Anglaterra, França, Bèlgica i Mèxic, Marroc, Itàlia, Alemanya, fet que, segons l'organització, consolida la fira BSTIM com un certamen de caràcter internacional. A més dels professionals, un 20% dels visitants han estat estudiants de diverses escoles de moda d'arreu del país.

La fira tèxtil BSTIM, organitzada per Fira d'Igualada, l'agrupació tèxtil Fagepi i l'Ajuntament d'Igualada, és l'única fira de producció tèxtil de l'Estat espanyol i té com a objectiu donar a conèixer el potencial de producció tèxtil que té el país i empènyer les grans marques a fabricar aquí part de la producció que fins ara feien al continent asiàtic. De caràcter biennal, va obrir portes dimecres.A través d'un comunicat, l'organització ha fet un balanç molt positiu, tant per la diversitat d'empreses expositores que han ocupat els 1.800 metres quadrats d'exposició del recinte l'Escorxador d'Igualada –hi havia una seixantena- com per la qualitat dels visitants, persones amb un perfil marcadament professional. Entre els punts més ben valorats, han destacat la bona rebuda que ha tingut la temàtica de la transformació digital o l'interès que han mostrat els visitants per les marques que aposten per la sostenibilitat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.