directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 11:18 h

Demòcrates lamenta que no hi hagi un "front comú" per "bloquejar" les Corts el 28-A

El partit de Castellà defensa que l'únic diàleg amb l'Estat passa per negociar els termes de la implementació de la independència

ACN Barcelona.-Demòcrates de Catalunya lamenta que l'independentisme no hagi estat capaç de conformar un "front comú" per "bloquejar" les Corts espanyoles "fins assolir la implementació dels resultats de l'1-O". En un comunicat, la formació que lidera Antoni Castellà recorda que el passat febrer va apostar per aquesta estratègia i constata que no ha estat possible tenint en compte que avui divendres s'acaba el termini per presentar coalicions a les eleccions espanyoles del 28 d'abril. Demòcrates defensa que "l'únic diàleg necessari" amb l'estat espanyol és el que passa per la negociació dels termes de la implementació de la independència i insta els partits independentistes que concorren a les eleccions espanyoles a treballar en aquesta direcció.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.