directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

CANALS fletxa

publicitat


Revistes doble fletxa Dissabte, 21 d'abril de 2007 05:00 h

Castells, tota una referència per al món casteller

castell castellers colles
Logotip de la revista Castells


Tota una referència pel món casteller
Tota una referència pel món casteller


Portada revista castells
Portada revista castells

Comparteix
   


Etiquetes


publicitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La revista Castells, apareguda l’abril de l’any 2004, és una publicació independent en català que tracta l’actualitat castellera des d’una òptica professional i en plena complicitat amb el món casteller. Notícies, reportatges, entrevistes, anàlisis, consells i concursos constitueixen el cos informatiu de la revista, de periodicitat bimestral. La redacció i els departaments comercials i de distribució estan formats per professionals amb àmplia experiència en l’edició i, alhora, profunds coneixedors del món casteller.

La revista compta amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i de nombroses institucions, empreses i companyies. Els seus lectors són, fonamentalment, castellers de les gairebé 60 colles que hi ha en l’actualitat a Catalunya. Castells també es distribueix entre agents socials i tècnics de cultura de diferents institucions catalanes.

A través del consell editorial, Castells ha convocat diverses activitats socials realitzades en diferents poblacions catalanes durant els seus dos anys de vida: presentacions, debats, col·loquis, concursos, etc. Amb aquest mateix objectiu de potenciar la difusió de la revista i la seva identificació amb el moviment casteller, des del 2006 ha optat per ser present en les places més castelleres, mitjançant el muntatge d’una parada que ha anat seguint les diverses actuacions. A causa de l’èxit d’aquesta iniciativa, Castells té previst ampliar la presència de la revista a més places a partir de l’inici de la temporada castellera 2007.

imatge Paral·lelament, enguany Castells enceta una nova iniciativa. Sota el nom de la "Nit de Castells", Castells celebrarà el proper diumenge 14 d'abril la primera edició d'aquest espai festiu a la localitat de Valls.

La "Nit de Castells" vol ser un punt de trobada anual del món casteller i de reunió de totes les colles castelleres, amb la presència de personalitats culturals i polítiques vinculades a l'àmbit de la cultura, de la cultura popular i tradicional i del món casteller.

L’acte consistirà en la presentació pública de la campanya “Castells, patrimoni de la humanitat”, un resum de la temporada castellera 2006 a través d’un muntatge audiovisual, la presentació d’una beca per al desenvolupament d’un projecte casteller i la presentació i lliurament dels premis atorgats per la revista: el Premi revista Castells i el Premi social a una iniciativa castellera.

DADES REVISTA

Castells és la primera revista independent d’informació i divulgació del fet casteller. Cròniques de les diades castelleres, reportatges, les colles, els itineraris, els grallers, l’agenda i el resum d’actuacions de la temporada. És una revista per difondre i conèixer a fons el món dels castells. Castells és una de les més de 140 revistes membres de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).


imatge
 Nom  Castells
 Periodicitat  Bimestral
 Edita  Utopia Global
 Realitza  Hydra Media
 Editor  Jordi Roigé
 Director  Santi Terraza
 Conseller editorial  Eloi Roca
 Preu subscripció anual  18 €
 Correu-e  castells@utopiaglobal.com
 Web  www.revistacastells.com



Per a més informació sobre la revista Castells i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat



publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.