directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

CANALS fletxa

publicitat


Cinema doble fletxa Divendres, 4 de febrer de 2011 10:01 h

El cinema català entra a Twitter, però a poc a poc


Fa dies que la plana major del cinema espanyol corre per Twitter. Des del Santiago Segura @SSantiagoSegura amb el seu to habitual, fins a @Alexdelaiglesia, fent de director de cinema, de President de l'Acadèmia, i de revolucionari de les causes dels internautes al mateix temps.
xtrems
Comparteix
   



publicitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Quan es va estrenar Balada triste de trometa el vam llegir cada dia agraïnt els elogis i no amagant-se davant cap crítica, que n'hi va haver unes quantes.

Avui, per exemple, s'estrena Primos, de Daniel @sanchezarevalo, protagonitzada pel català Quim Gutiérrez (@quimyo) i pels grandíssims Antonio de la Torre (@atorrem) i Raúl Arévalo (@RaulArevaloZ). Els darrers mesos va causar furor Buried, de Rodrigo Cortés @RodrigoCor7es), i és força habitual veure com Eduardo Noriega (@Norihouse) contesta en català (après als rodatges de les pel·lis de Marc Recha) els comentaris que li fan els internautes de casa nostra.

La sensació d'aquesta setmana ha estat Nacho @Vigalondo, amb un comentari que sembla haver revolucionat Twitter. El director de Los cronocrimenes s'ha vist forçat a tancar el seu blog d'El País per una piulada que han titllat de desafortunada i que s'ha sobredimensionat de mala manera.

Dic això perquè és un plaer veure com xerren entre ells, tweet a tweet: complicitats, comentaris d'ànims, bromes internes. I un servidor troba a faltar que al cinema català encara no hagi passat el mateix: cert que hi tenim el Quim Gutiérrez, i el Joan @Riedweg, i @RogerGual i Jose @Corbacho. Però molts dels @QuimMonzo del cinema català encara no s'han tret la son de les orelles i, tot i que segur que no triguen massa, encara no han desembarcat a Twitter.

I és que serà un plaer llegir a Ventura Pons piulant a l'Emma Vilarasau: "Emma, que començo rodatge. Com vas de dates per Gener? Fés-me un DM i ho tanquem!"

Pel·lícules en català a la cartellera

La clau de la Sara
Bruc, la llegenda
Pa Negre
Circuit
La Mosquitera
Bicicleta, Cullera, Poma
Herois
Harry Potter i les Relíquies de la mort
El discurs del rei




 Valentí Sanjuan
 Cine.cat

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.