directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 15:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

CANALS fletxa

publicitat


Revistes doble fletxa Dissabte, 21 de novembre de 2009 05:00 h

El Món Medieval


Comparteix
   



publicitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La revista El Món Medieval convida a recórrer un passat mil·lenari a través de la seva gent: de les seves dones, nens i camperols; dels seus famosos nobles i religiosos, i de les nombroses empremtes medievals que jalonen la geografia dels Països Catalans: ciutats, muralles, arxius, castells, paisatges, temples, art, música, gastronomia, monestirs…  Convida a descobrir el llegat espiritual i intel·lectual d’aquells avantpassats que ens van deixar un sorprenent i lluminós món medieval; tot un univers cultural que explica les claus per entendre la civilització actual i recuperar la història.

El Món Medieval es presenta, també al lector, com una tribuna de premsa a través de la qual es puguin expressar totes aquelles persones interessades a recuperar i acaronar els vestigis del passat del nostre país, un fòrum on es denunciïn els nyaps urbanístics que atempten contra el patrimoni històric de i el punt de trobada d’aquells que, des de la seva passió per la història, vulguin organitzar esdeveniments relacionats amb aquesta temàtica.

La revista El Món Medieval, de divulgació i periodicitat bimestral, va dirigida a un ampli ventall de lectors, estudiosos i afeccionats a la cultura medieval. Ens hem marcat l’objectiu d’arribar al gran públic, amb rigor i l’aval d’articulistes professionals del camp de la història, la filologia, la música, la història de l’art i l’arqueologia. Amb aquesta iniciativa, l’editorial intenta contribuir a la difusió del coneixement sobre la història de l’Edat Mitjana, prenent els Països Catalans com a context geogràfic de referència.




publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.