directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

CANALS fletxa

publicitat


Salut i reproducció doble fletxa Dimecres, 28 d'abril de 2010 05:00 h

Els futurs reptes de la reproducció assistida




Comparteix
   



publicitat

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Els fundadors de l'Institut Valencià d'Infertilitat (IVI), José Remohí i Antonio Pellicer, han assegurat recentment que es plantegen aconseguir una taxa d'embaràs del 70% (actualment és del 45%), la transferència d'un únic embrió i reduir al mínim els efectes secundaris que comporten els tractaments de reproducció assistida.

Cal destacar que aquesta taxa d'embaràs a la qual aspiren els fundadors de l'IVI (70%) podria aconseguir-se d'aquí a quatre o cinc anys. Antonio Pellicer ha explicat que això serà possible gràcies a la metodologia que permetrà analitzar de manera més detallada el comportament dels òvuls i dels embrions al laboratori amb l'estudi del genoma de l'espermatozoide, l'òvul, l'embrió i l'úter.

En aquest sentit, el doctor Pellicer ha manifestat que, basant-se en el genoma de les persones i els seus gàmetes, també aspiren de forma individualitzada a ser capaços d'aconseguir embrions sans i amb moltes més possibilitats d'implantació.

Durant la roda de premsa, els seus fundadors van parlar també sobre la preservació de la fertilitat. D'aquesta tècnica van destacar que és un tractament que es va iniciar per a facilitar la reproducció de dones amb càncer.

Actualment però cal destacar que és una tècnica que també està focalitzada per a permetre que moltes dones puguin crear la seva reserva d'òvuls vitrificats per a poder ser mares en el moment que elles desitgin.

Ambdós fundadors han indicat també que, durant tot aquest temps, han aconseguit més de 50.000 naixements i han obert vint noves clíniques repartides en vuit països. Des de 1990, any en que va obrir les portes el primer centre de l'IVI, a València, s'han passat de realitzar 600 cicles als més de 24.000 que es van dur a terme l'any passat. En total, més de 126.000 pacients, de més de seixanta països diferents, han confiat en la institució.

A més, el doctor Pellicer ha assegurat que, avui dia, no existeix cap tècnica o tractament al món que no es dugui a terme a les clíniques IVI. Finalment, Pellicer ha afirmat que 9 de cada 10 parelles que recorren a un centre IVI, en surten amb l'objectiu complert: havent estat pares.






Miriam Noguera
InvitroTV


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
hayat fletxa españa
1 de març de 2015, 12.26 h

no m'ha servit de res perque no ho he entes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.