directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 06:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

CANALS fletxa

publicitat


Revistes doble fletxa Dissabte, 28 d'abril de 2007 05:00 h

Eben Interiors, la referència del món de l’interiorisme, el disseny o les arts decoratives arreu dels Països Catalans

Exposició Apunts
Exposició Apunts


Portada de la revista Eben Interiors
Portada de la revista Eben Interiors


eben, interiors
Logotip d'Eben Interiors

Comparteix
   


Etiquetes


publicitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Edicions Lavínia llençava el 1990 la revista Eben Interiors amb el suport d’un grup d’interioristes i d’altres professionals vinculats al món de les arts decoratives amb una vocació clara: la d’informar de tot el que succeeix en l’àmbit dels interiors i dels protagonistes que els creen, industrials i dissenyadors, així com també de l’entorn arquitectònic i artístic. El naixement d’Eben Interiors posava fi a més de mig segle d’inexistència de publicacions especialitzades d’ interiorisme en llengua catalana.

Amb el temps Eben Interiors  ha assolit, per una banda, el suport d’organismes professionals i patronals del sector, com el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya i la Federació Catalana de Comerciants de Mobles, i d’altra banda el reconeixement de diferents institucions. El 2002 Eben Interiors rebia de les mans del exconseller de Cultura, el Sr. Jordi Vilajoana, el premi a la millor revista en llengua catalana atorgat per l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

imatge Avui en dia, Eben s’ha convertit en una publicació de referència del món de l’interiorisme, el disseny o les arts decoratives arreu dels Països Catalans.

Al llarg dels anys, Eben Interiors també s'ha distingit per promoure iniciatives amb l'objectiu de donar a conèixer la revista més enllà dels cercles professionals. Des de fa uns anys Eben Interiors ha portat a diferents localitats catalanes les exposicions itinerants “Cases del Món”. "Un viatge pels interiors de 10 llars autòctones” i “Interiors de Culte, Culte als Inteirors”. Es tracten de dues mostres l'objectiu de les quals és presentar part dels continguts publicats al llarg dels 53 números editats d'Eben Interiors.

A més, enguany, en reconeixement a la seva qualitat, professionalitat i rigurositat en el tractament dels temes de l'àmbit de la decoració, l'interiorisme i les arts decoratives, Eben Interiors ha estat guardonada amb el Premi Lluís Cairó, que lliura cada dos anys el Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d'Interiors de Girona. Aquest premi és un homenatge al primer president i fundador del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d'Interiors de Girona i es dóna a una persona o entitat en reconeixement a la tasca desenvolupada en el camp de les arts decoratives i l'arquitectura interior.

En el decurs d’aquests anys, Edicions Lavínia ha tret dues publicacions més especialitzades en el sector de l’interiorisme: Catàleg, la revista dels monogràfics, i BC+R.



imatge
 Nom  Eben Interiors
 Periodicitat  Trimestral
 Edita  Edicions Lavínia
 Director i editor  Frederic Callís
 Preu subscripció anual  12 €
 Correu-e  elavinia@ya.com
 Web  www.eben.lesrevistes.cat




Per a més informació sobre la revista Eben Interiors i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat



publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.