directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Divendres, 28 de desembre de 2007 05:00 h

Jordi Graupera

'Converses amb Xavier Sala i Martín'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix






Títol: 'Converses amb Xavier Sala i Martín'
Autor: Jordi Graupera
Editorial: Edicions Dau
Col·lecció: Retrats, 6
Pàgines: 196
Any d'edició: 2007


RESSENYA

El llibre recull una sèrie d'entrevistes a Xavier Sala i Martín, fetes al llarg de mig any pel periodista Jordi Graupera, a cavall de Barcelona i Nova York.. Converses en profunditat i a la vegada a l'abast de tots els lectors, que mostren qui és i com pensa aquest economista sobre una gran quantitat de temes: del Barça fins a la Universitat de Harvard, de la lluita pel futur de l'Àfrica al present de Catalunya, tan pel que fa al país com a la política del país. També hi trobareu les seva visió dels aspectes més punyents de la societat americana, l'enfrontament amb el Banc Mundial sobre la reducció de la pobresa o el poder de l'Estat en les nostres societats. Pagesos, xinesos, marxistes, liberals, jugadors i directius de futbol, polítics, mitjans de comunicació, dictadors africans, economistes, jubilats, funcionaris, joves, empresaris, missioners o condemnats a mort, res ni ningú escapa de l'anàlisi, la crítica o la defensa, en un debat cara a cara sobre el món on vivim. Lúcid, a voltes sarcàstic i contundent, però sempre opinant sense embuts,Xavier Sala i Martín convida al lector a reflexionar amb valentia.

Xavier Sala i Martín (Cabrera de Mar, 1963) és economista. És Doctor per la Universitat de Harvard, catedràtic a la Universitat de Columbia i professor visitant a la Universitat Pompeu Fabra. Fundador i President de les fundacions «Umbele. Un futur per Àfrica», dedicada a la promoció de l'educació a l'Àfrica i «Empresaris Sense Fronteres - CEOs Without Borders», dedicada a la promoció del desenvolupament empresarial als països pobres.És President de la Comissió econòmica del FC Barcelona i col·labora a La Vanguardia i a Catalunya Ràdio.

Jordi Graupera (Barcelona, 1981) és periodista. Llicenciat en filosofia per la Universitat Ramon Llull, ha col· laborat en diferents mitjans de comunicació des de 1999: El Mundo, Catalunya Ràdio, Ràdio 4, Cadena Ser, Rac-1, Com Ràdio i diverses revistes i butlletins digitals. Actualment és columnista del diari Avui i de elsingulardigital.cat.


Compra'l a Llibres.cat


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
3 d'octubre de 2008, 11.56 h

Els gossos d'atura Busquets i Saura, llepaculs incondicionals dels espanyolistes, han fet una feina ben feta.

Però de què van aquests dos subjectes, pseudo comunistes de pa sucat amb oli ????


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Solé fletxa Polinyà
2 d'octubre de 2008, 09.35 h

Que el mateix represor encarregat de perseguir i posar a disposició de la repressió espanyola els patriotes catalans, el Sr. Saura i el Sr. Boada, siguin els que impulsin tan el reconeixement i reparació històrica d'en Lluís Companys o crear un espai per acollir als perseguits que pateixen repressió per les seves idees polítiques , és d'un cinisme que nomès és pot donar a la podrida ànima d'un espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere Manoses fletxa Barcelona
28 de desembre de 2007, 16.44 h

Un gran llibre. Interessantíssim


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.