directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 12:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

LLIBRE fletxa

publicitat


Divendres, 28 de desembre de 2007 05:00 h

Jordi Graupera

'Converses amb Xavier Sala i Martín'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant carregant


Comparteix






Títol: 'Converses amb Xavier Sala i Martín'
Autor: Jordi Graupera
Editorial: Edicions Dau
Col·lecció: Retrats, 6
Pàgines: 196
Any d'edició: 2007


RESSENYA

El llibre recull una sèrie d'entrevistes a Xavier Sala i Martín, fetes al llarg de mig any pel periodista Jordi Graupera, a cavall de Barcelona i Nova York.. Converses en profunditat i a la vegada a l'abast de tots els lectors, que mostren qui és i com pensa aquest economista sobre una gran quantitat de temes: del Barça fins a la Universitat de Harvard, de la lluita pel futur de l'Àfrica al present de Catalunya, tan pel que fa al país com a la política del país. També hi trobareu les seva visió dels aspectes més punyents de la societat americana, l'enfrontament amb el Banc Mundial sobre la reducció de la pobresa o el poder de l'Estat en les nostres societats. Pagesos, xinesos, marxistes, liberals, jugadors i directius de futbol, polítics, mitjans de comunicació, dictadors africans, economistes, jubilats, funcionaris, joves, empresaris, missioners o condemnats a mort, res ni ningú escapa de l'anàlisi, la crítica o la defensa, en un debat cara a cara sobre el món on vivim. Lúcid, a voltes sarcàstic i contundent, però sempre opinant sense embuts,Xavier Sala i Martín convida al lector a reflexionar amb valentia.

Xavier Sala i Martín (Cabrera de Mar, 1963) és economista. És Doctor per la Universitat de Harvard, catedràtic a la Universitat de Columbia i professor visitant a la Universitat Pompeu Fabra. Fundador i President de les fundacions «Umbele. Un futur per Àfrica», dedicada a la promoció de l'educació a l'Àfrica i «Empresaris Sense Fronteres - CEOs Without Borders», dedicada a la promoció del desenvolupament empresarial als països pobres.És President de la Comissió econòmica del FC Barcelona i col·labora a La Vanguardia i a Catalunya Ràdio.

Jordi Graupera (Barcelona, 1981) és periodista. Llicenciat en filosofia per la Universitat Ramon Llull, ha col· laborat en diferents mitjans de comunicació des de 1999: El Mundo, Catalunya Ràdio, Ràdio 4, Cadena Ser, Rac-1, Com Ràdio i diverses revistes i butlletins digitals. Actualment és columnista del diari Avui i de elsingulardigital.cat.


Compra'l a Llibres.cat


publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
3 d'octubre de 2008, 11.56 h

Els gossos d'atura Busquets i Saura, llepaculs incondicionals dels espanyolistes, han fet una feina ben feta.

Però de què van aquests dos subjectes, pseudo comunistes de pa sucat amb oli ????


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Solé fletxa Polinyà
2 d'octubre de 2008, 09.35 h

Que el mateix represor encarregat de perseguir i posar a disposició de la repressió espanyola els patriotes catalans, el Sr. Saura i el Sr. Boada, siguin els que impulsin tan el reconeixement i reparació històrica d'en Lluís Companys o crear un espai per acollir als perseguits que pateixen repressió per les seves idees polítiques , és d'un cinisme que nomès és pot donar a la podrida ànima d'un espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere Manoses fletxa Barcelona
28 de desembre de 2007, 16.44 h

Un gran llibre. Interessantíssim


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.