directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 12:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Una nova televisió catalana emetrà a tot Europa a través del satèl·lit

La nova Televisió Sense Fronteres (TSF) neix aquest mes i s'emetrà per diversos canals telemàtics

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Aquest mes de juny de 2007 neix Televisió Sense Fronteres (TSF), una cadena de televisió que arribarà als espectadors a través de les ones (TDT i satèl·lit), el cable, Internet, els telèfons mòbils i els aparells reproductors d’àudio i vídeo. L'emissora, que començarà produint continguts des de Barcelona i Perpinyà, emetrà en català, castellà, francès i anglès.
tsf televisió sense fronteres
Comparteix
   


Etiquetes
La TSF tindrà inicialment (juny de 2007) dos centres de producció, ja en funcionament, a Barcelona (propietat de Televisió Comtal, SL) i a Perpinyà (propietat de Perpinyà Cable, SA).

 Així mateix, té programada l’obertura de quatre centres més a Figueres (l’Alt Empordà, setembre de 2007), Puigcerdà (la Cerdanya, primer semestre de 2008), Vielha (Val d’Aran, primer semestre de 2008) i Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra, estiu de 2007). Els centres de Figueres, Puigcerdà i Sant Julià de Lòria són cedits pels respectius ajuntaments, que donen suport explícit al desplegament de la cadena. A Vielha existeix ja un acord amb la futura cadena Lleida TV Digital (propietat del diari Segre i concessionària com TSF d’una llicència de TDT a la Val d’Aran) per compatir-hi espais i recursos.

La programació serà generalista, adreçada a tota la família, amb predomini de les transmissions esportives, títols de cinema clàssic i programes infantils.

TSF, com ja han fet durant els seus tres anys d’emissions Televisió Comtal de Barcelona i Perpignan TV, renuncia expressament a l’emissió de continguts pornogràfics, de violència explícita i als espais de tarot, vidència i astrologia.

TSF emetrà una programació de 24 hores a través del satèl·lit, que cada canal de la cadena reproduirà en percentatges que s’adeqüin –per volum i forma de connexió- a les instruccions del CAC.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.