directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Una nova televisió catalana emetrà a tot Europa a través del satèl·lit

La nova Televisió Sense Fronteres (TSF) neix aquest mes i s'emetrà per diversos canals telemàtics

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Aquest mes de juny de 2007 neix Televisió Sense Fronteres (TSF), una cadena de televisió que arribarà als espectadors a través de les ones (TDT i satèl·lit), el cable, Internet, els telèfons mòbils i els aparells reproductors d’àudio i vídeo. L'emissora, que començarà produint continguts des de Barcelona i Perpinyà, emetrà en català, castellà, francès i anglès.
tsf televisió sense fronteres
Comparteix
   


Etiquetes
La TSF tindrà inicialment (juny de 2007) dos centres de producció, ja en funcionament, a Barcelona (propietat de Televisió Comtal, SL) i a Perpinyà (propietat de Perpinyà Cable, SA).

 Així mateix, té programada l’obertura de quatre centres més a Figueres (l’Alt Empordà, setembre de 2007), Puigcerdà (la Cerdanya, primer semestre de 2008), Vielha (Val d’Aran, primer semestre de 2008) i Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra, estiu de 2007). Els centres de Figueres, Puigcerdà i Sant Julià de Lòria són cedits pels respectius ajuntaments, que donen suport explícit al desplegament de la cadena. A Vielha existeix ja un acord amb la futura cadena Lleida TV Digital (propietat del diari Segre i concessionària com TSF d’una llicència de TDT a la Val d’Aran) per compatir-hi espais i recursos.

La programació serà generalista, adreçada a tota la família, amb predomini de les transmissions esportives, títols de cinema clàssic i programes infantils.

TSF, com ja han fet durant els seus tres anys d’emissions Televisió Comtal de Barcelona i Perpignan TV, renuncia expressament a l’emissió de continguts pornogràfics, de violència explícita i als espais de tarot, vidència i astrologia.

TSF emetrà una programació de 24 hores a través del satèl·lit, que cada canal de la cadena reproduirà en percentatges que s’adeqüin –per volum i forma de connexió- a les instruccions del CAC.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.