directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 05:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vidal-Quadras es perfila com el número 1 del PP català a les europees

A les anteriors eleccions va ocupar el número 4 de la llista estatal, però presentant-se per Madrid

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'eurodiputat del PP i vicepresident primer del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, es perfila com el candidat del PP català a les llistes del PP estatal per a les pròximes eleccions europees del 7 de juny, segons que han assegurat fonts dels partit a l'ACN. La formació encapçalada per Alícia Sánchez-Camacho encara no ha donat a conèixer els candidats catalans que formaran part de la llista del PP estatal.
aleix vidal-quadras, pp, ppc
Comparteix
   

No obstant això, les fonts consultades del PP català han assegurat que no hi ha dubtes que Vidal-Quadras serà el candidat. De fet, han remarcat que ja ha fet diversos actes pel territori com, per exemple, a Tarragona.

Vidal-Quadras va ser el quart a la llista del PP a les passades eleccions europees, però en aquella ocasió es va presentar per Madrid. El representant del PP català a les anteriors eleccions europees a les llistes del PP va ser Salvador Sanz, i anava al número 25 de la candidatura. Les mateixes fonts consultades han negat rotundament els rumors que situen al parlamentari del PPC i exvicesecretari general de coordinació i acció política, Francesc Vendrell a les llistes del PP a Europa.

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, va assegurar ahir que Vidal-Quadras havia defensat millor els interessos de Catalunya que els fins ara eurodiputats del PSC Raimon Obiols i Maria Badia. Sánchez-Camacho va assenyalar que aquesta setmana s'escollirien quins són els candidats del PP català que s'inclouran a la llista del PP, encapçalada per Jaime Mayor Oreja.

'Volem que els catalans tinguin el millor pes en la llista i tinguem una molt bona representació', va ressaltar. Ja en una roda de premsa a mitjans de gener, Sánchez-Camacho va anunciar que Vidal-Quadras participaria en la campanya del PPC a Catalunya durant les eleccions europees i es va desfer en elogis cap a l'expresident del partit: 'Ha estat un gran president del PP català i ha fet una gran tasca al Parlament europeu'. 'Ha dut a terme una molt bona política del PP a les institucions europees', va afegir.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.