directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vidal-Quadras es perfila com el número 1 del PP català a les europees

A les anteriors eleccions va ocupar el número 4 de la llista estatal, però presentant-se per Madrid

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'eurodiputat del PP i vicepresident primer del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, es perfila com el candidat del PP català a les llistes del PP estatal per a les pròximes eleccions europees del 7 de juny, segons que han assegurat fonts dels partit a l'ACN. La formació encapçalada per Alícia Sánchez-Camacho encara no ha donat a conèixer els candidats catalans que formaran part de la llista del PP estatal.
aleix vidal-quadras, pp, ppc
Comparteix
   

No obstant això, les fonts consultades del PP català han assegurat que no hi ha dubtes que Vidal-Quadras serà el candidat. De fet, han remarcat que ja ha fet diversos actes pel territori com, per exemple, a Tarragona.

Vidal-Quadras va ser el quart a la llista del PP a les passades eleccions europees, però en aquella ocasió es va presentar per Madrid. El representant del PP català a les anteriors eleccions europees a les llistes del PP va ser Salvador Sanz, i anava al número 25 de la candidatura. Les mateixes fonts consultades han negat rotundament els rumors que situen al parlamentari del PPC i exvicesecretari general de coordinació i acció política, Francesc Vendrell a les llistes del PP a Europa.

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, va assegurar ahir que Vidal-Quadras havia defensat millor els interessos de Catalunya que els fins ara eurodiputats del PSC Raimon Obiols i Maria Badia. Sánchez-Camacho va assenyalar que aquesta setmana s'escollirien quins són els candidats del PP català que s'inclouran a la llista del PP, encapçalada per Jaime Mayor Oreja.

'Volem que els catalans tinguin el millor pes en la llista i tinguem una molt bona representació', va ressaltar. Ja en una roda de premsa a mitjans de gener, Sánchez-Camacho va anunciar que Vidal-Quadras participaria en la campanya del PPC a Catalunya durant les eleccions europees i es va desfer en elogis cap a l'expresident del partit: 'Ha estat un gran president del PP català i ha fet una gran tasca al Parlament europeu'. 'Ha dut a terme una molt bona política del PP a les institucions europees', va afegir.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.