directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:37 h

La selecció nacional cau per 27 a 14 contra Bèlgica en la semifinal

Comentaris 1
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El somni de la selecció de Korfbal, reconeguda internacionalment, ha durat tota una part. Al descans Catalunya donava la sorpresa i hi arribava amb una victòria per 11 a 9. Bèlgica, la favorita per quedar segona i l'única selecció que pot fer front a la totpoderosa Holanda veia com Catalunya, la sorpresa del campionat, dominava el marcador i aspirava a passar a la final contra pronòstic. La primera part ha estat molt igualada i la màxima diferència ha estat de dos punts per Catalunya (6 a 4 i 11 a 9). Això ha estat possible pel gran encert dels jugadors catalans i una bona defensa a les figures belgues que ha fet que tot i dominar el rebot el seu índex d'encert hagi estat molt baix.