directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 18:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Catalunya optarà al bronze en el mundial de Korfbal

La selecció nacional cau per 27 a 14 contra Bèlgica en la semifinal

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El somni de la selecció de Korfbal, reconeguda internacionalment, ha durat tota una part. Al descans Catalunya donava la sorpresa i hi arribava amb una victòria per 11 a 9. Bèlgica, la favorita per quedar segona i l'única selecció que pot fer front a la totpoderosa Holanda veia com Catalunya, la sorpresa del campionat, dominava el marcador i aspirava a passar a la final contra pronòstic. La primera part ha estat molt igualada i la màxima diferència ha estat de dos punts per Catalunya (6 a 4 i 11 a 9). Això ha estat possible pel gran encert dels jugadors catalans i una bona defensa a les figures belgues que ha fet que tot i dominar el rebot el seu índex d'encert hagi estat molt baix. 

Comparteix
   


Etiquetes
Segons informa Seleccions.cat., 'era molt difícil però mantenir aquest nivell d'excel·lència tot el partit. I així ha estat. La selecció belga ha sortit a la segona part amb renovada intensitat i un augment considerable en el percentatge d'encert. Això i una bona defensa ha permès que cada cop s'allunyés més en el marcador. Els jugadors catalans no han pogut contrarestar-ho i han anat perdent intensitat en el seu joc. Un parcial d'11 gols seguits dels belgues deixava el marcador en un clar 13 a 24. 
 
Els minuts finals del partit han estat de tràmit i al final Bèlgica ha guanyat per 27 a 14. El màxim anotador belga ha estat Bart Cleyman amb 9 gols i per Catalunya ha estat Xavi Blazquez amb 5. 
 
Catalunya té l'oportunitat de seguir fent història dissabte en el partit pel tercer i quart lloc. El rival serà la potent selecció de Xina Taipei (Taiwan) que només ha perdut 27 a 17 contra Holanda. El partit serà a les 7 del matí hora catalana'. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Joan Puig fletxa blanes
3 de novembre de 2011, 15.40 h

el dissabte tots a piular #korfbalcat


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.