directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 22:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Coscubiela es reivindica com 'la veu' dels que no volen callar i diuen 'no a les retallades'

El candidat d'ICV-EUiA ha reclamat que s'aprofiti 'l'oportunitat' de rebutjar els ajustos i ha apostat per l'educació i la sanitat públiques, per la democràcia 'real' i pel dret a decidir

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El 20N és 'una gran oportunitat per parlar'. Així ho ha assegurat el candidat d'ICV-EUiA a les eleccions generals, Joan Coscubiela, que s'ha reivindicat com 'la veu' dels que no volen callar. 'La veu de la gent serà el seu vot i el 20N ICV ha de ser la veu dels que no volem callar i dels que no estem decidit a resignar-nos, sinó a passar a l'acció'. El cap de llista dels ecosocialistes ha assegurat en l'acte d'inici de campanya a El Prat de Llobregat que 'el gran objectiu' serà que la gent parli i que s'aprofiti 'l'oportunitat de dir no a les retallades, que provoquen atur'. Coscubiela ha apostat per la sanitat i l'educació públiques, per la democràcia 'real, no la dirigida' i pel dret a decidir.

Comparteix
   


Etiquetes
'El dia 20 la gent té una gran oportunitat de parlar i crec sincerament que la gent d'Iniciativa podem ser la seva veu', ha assegurat el candidat. Per això ha garantit que la formació serà a l'escena política 'abans i després del 20-N' perquè 'no ens faran callar, parlarem i parlarem clar en nom de la majoria del poble'. 
 
Coscubiela considera les eleccions generals com 'una oportunitat' per dir 'no' a les retallades, 'que provoquen atur'; de dir 'sí' a la sanitat i educació pública i a la democràcia dels ciutadans -i no a la 'dictadura dels mercats financers'- de dir sí al dret a decidir i 'no al centralisme'. És 'la gran oportunitat de parlar, de no callar, ha sentenciat Coscubiela. 
 
Al llarg de l'acte també s'han sentit les veus de dirigents del partit com el secretari general, Joan Herrera; la número 2 a Madrid Laia Ortiz, i el tercer a la llista, Joan Josep Nuet.
 
El secretari general del partit, Joan Herrera, ha exigit un 'gir cap a l'esquerra' i més en un context 'delicat' de la història. A més, Herrera ha lamentat que els grecs no tinguin dret a sotmetre a referèndum el rescat al país hel·lènic i ha dit que és la democràcia qui ha de 'posar condicions al mercat' i no a la inversa. 
 
Tret de sortida des d'un bastió ecosocialista
 
El Prat de Llobregat ha acollit l'acte que ha donat el tret de sortida a la campanya electoral d'ICV-EUiA. Unes 300 persones han participat al sopar d'obertura, on s'ha fet públic el cartell electoral de la campanya de Joan Coscubiela. '...I a sobre hem de callar?' és el lema que encaçala la candidatura ecosocialista catalana a Madrid. 
 
Iniciativa ha començat la campanya a El Prat, un feu tradicional dels ecosocialistes. Són a l'alcaldia des que va guanyar les eleccions el 1979 Antonio Martín, un relleu que va agafar a partir de 1981 Lluís Tejedor, que continua, trenta anys després, al capdavant del municipi. És el municipi més gran on governa ICV: amb gairebé 63.500 habitants, de 25 regidors, onze són ecosocialistes i governen a l'Ajuntament en aquesta legislatura en coalició amb els socialistes.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Serafi fletxa Barcelona
4 de novembre de 2011, 17.23 h

però res de repartir les bicicletes !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.