directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Coscubiela es reivindica com 'la veu' dels que no volen callar i diuen 'no a les retallades'

El candidat d'ICV-EUiA ha reclamat que s'aprofiti 'l'oportunitat' de rebutjar els ajustos i ha apostat per l'educació i la sanitat públiques, per la democràcia 'real' i pel dret a decidir

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El 20N és 'una gran oportunitat per parlar'. Així ho ha assegurat el candidat d'ICV-EUiA a les eleccions generals, Joan Coscubiela, que s'ha reivindicat com 'la veu' dels que no volen callar. 'La veu de la gent serà el seu vot i el 20N ICV ha de ser la veu dels que no volem callar i dels que no estem decidit a resignar-nos, sinó a passar a l'acció'. El cap de llista dels ecosocialistes ha assegurat en l'acte d'inici de campanya a El Prat de Llobregat que 'el gran objectiu' serà que la gent parli i que s'aprofiti 'l'oportunitat de dir no a les retallades, que provoquen atur'. Coscubiela ha apostat per la sanitat i l'educació públiques, per la democràcia 'real, no la dirigida' i pel dret a decidir.

Comparteix
   


Etiquetes
'El dia 20 la gent té una gran oportunitat de parlar i crec sincerament que la gent d'Iniciativa podem ser la seva veu', ha assegurat el candidat. Per això ha garantit que la formació serà a l'escena política 'abans i després del 20-N' perquè 'no ens faran callar, parlarem i parlarem clar en nom de la majoria del poble'. 
 
Coscubiela considera les eleccions generals com 'una oportunitat' per dir 'no' a les retallades, 'que provoquen atur'; de dir 'sí' a la sanitat i educació pública i a la democràcia dels ciutadans -i no a la 'dictadura dels mercats financers'- de dir sí al dret a decidir i 'no al centralisme'. És 'la gran oportunitat de parlar, de no callar, ha sentenciat Coscubiela. 
 
Al llarg de l'acte també s'han sentit les veus de dirigents del partit com el secretari general, Joan Herrera; la número 2 a Madrid Laia Ortiz, i el tercer a la llista, Joan Josep Nuet.
 
El secretari general del partit, Joan Herrera, ha exigit un 'gir cap a l'esquerra' i més en un context 'delicat' de la història. A més, Herrera ha lamentat que els grecs no tinguin dret a sotmetre a referèndum el rescat al país hel·lènic i ha dit que és la democràcia qui ha de 'posar condicions al mercat' i no a la inversa. 
 
Tret de sortida des d'un bastió ecosocialista
 
El Prat de Llobregat ha acollit l'acte que ha donat el tret de sortida a la campanya electoral d'ICV-EUiA. Unes 300 persones han participat al sopar d'obertura, on s'ha fet públic el cartell electoral de la campanya de Joan Coscubiela. '...I a sobre hem de callar?' és el lema que encaçala la candidatura ecosocialista catalana a Madrid. 
 
Iniciativa ha començat la campanya a El Prat, un feu tradicional dels ecosocialistes. Són a l'alcaldia des que va guanyar les eleccions el 1979 Antonio Martín, un relleu que va agafar a partir de 1981 Lluís Tejedor, que continua, trenta anys després, al capdavant del municipi. És el municipi més gran on governa ICV: amb gairebé 63.500 habitants, de 25 regidors, onze són ecosocialistes i governen a l'Ajuntament en aquesta legislatura en coalició amb els socialistes.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Serafi fletxa Barcelona
4 de novembre de 2011, 17.23 h

però res de repartir les bicicletes !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.