directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

De Barcelona a Mèxic per la via directa a partir del desembre

Aeroméxico ha anunciat que a partir del 16 de desembre farà la ruta entre Barcelona i Ciutat de Mèxic dos cops per setmana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

A partir del desembre existirà un vol directe que connectarà Barcelona amb la capital de Mèxic. Així ho ha anunciat la companyia Aeroméxico, que a partir del 16 de desembre farà la ruta entre Barcelona i Ciutat de Mèxic dos cops per setmana. L’empresa creu que l'aeroport de Barcelona té un sistema de carreteres i ferrocarrils que permet una comunicació eficient cap a tots els punts de la Península.
aeromexico avions vol
Un avió de la companyia Aeromexico

Comparteix
   


Etiquetes
A partir del desembre existirà un vol directe que connectarà Barcelona amb la capital de Mèxic. Així ho ha anunciat la companyia Aeroméxico, que a partir del 16 de desembre farà la ruta entre Barcelona i Ciutat de Mèxic dos cops per setmana. La companyia aèria ha explicat que la iniciativa busca impulsar la indústria turística i de negocis en un nou pas per internacionalitzar l'empresa. Des de Barcelona, els vols sortiran els dilluns i els dijous, i la tornada es farà els divendres i els diumenges.

Aeroméxico, una de les principals aerolínies de Mèxic, que té una flota de 70 aparells, utilitzarà per a aquests viatges avions d'última generació de la marca Boeing. Actualment fa 300 vols diaris, dels quals només dos a Europa. Un d'ells a Barcelona, única ciutat del Mediterrani.

Per què Barcelona?

L’empresa creu que l'aeroport de Barcelona té un sistema de carreteres i ferrocarrils que permet una comunicació eficient cap a tots els punts de la Península.

A més, per a Aeroméxico es tracta d'una ciutat amb dinamisme i projecció internacional, especialment en el sector tèxtil, químic, farmacèutic i editorial.

Per un aeroport més internacional

Aquesta noticia no deixa de ser un petit guany per a tots i totes. Recordem, a més, que existeix una plataforma "Per un aeroport intercontinental" a on en el seu manifest expliquen que desitgen que des de Barcelona es pugui viatjar a arreu del món sense escales. El moviment ja registra més de 110.000 firmes. Aquí us hi podeu adherir.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Esmoll fletxa Barcelona
12 d'agost de 2007, 08.27 h

Molto bé!!! passant de Madrit


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.