directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 15:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

De Barcelona a Mèxic per la via directa a partir del desembre

Aeroméxico ha anunciat que a partir del 16 de desembre farà la ruta entre Barcelona i Ciutat de Mèxic dos cops per setmana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

A partir del desembre existirà un vol directe que connectarà Barcelona amb la capital de Mèxic. Així ho ha anunciat la companyia Aeroméxico, que a partir del 16 de desembre farà la ruta entre Barcelona i Ciutat de Mèxic dos cops per setmana. L’empresa creu que l'aeroport de Barcelona té un sistema de carreteres i ferrocarrils que permet una comunicació eficient cap a tots els punts de la Península.
aeromexico avions vol
Un avió de la companyia Aeromexico

Comparteix
   


Etiquetes
A partir del desembre existirà un vol directe que connectarà Barcelona amb la capital de Mèxic. Així ho ha anunciat la companyia Aeroméxico, que a partir del 16 de desembre farà la ruta entre Barcelona i Ciutat de Mèxic dos cops per setmana. La companyia aèria ha explicat que la iniciativa busca impulsar la indústria turística i de negocis en un nou pas per internacionalitzar l'empresa. Des de Barcelona, els vols sortiran els dilluns i els dijous, i la tornada es farà els divendres i els diumenges.

Aeroméxico, una de les principals aerolínies de Mèxic, que té una flota de 70 aparells, utilitzarà per a aquests viatges avions d'última generació de la marca Boeing. Actualment fa 300 vols diaris, dels quals només dos a Europa. Un d'ells a Barcelona, única ciutat del Mediterrani.

Per què Barcelona?

L’empresa creu que l'aeroport de Barcelona té un sistema de carreteres i ferrocarrils que permet una comunicació eficient cap a tots els punts de la Península.

A més, per a Aeroméxico es tracta d'una ciutat amb dinamisme i projecció internacional, especialment en el sector tèxtil, químic, farmacèutic i editorial.

Per un aeroport més internacional

Aquesta noticia no deixa de ser un petit guany per a tots i totes. Recordem, a més, que existeix una plataforma "Per un aeroport intercontinental" a on en el seu manifest expliquen que desitgen que des de Barcelona es pugui viatjar a arreu del món sense escales. El moviment ja registra més de 110.000 firmes. Aquí us hi podeu adherir.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Esmoll fletxa Barcelona
12 d'agost de 2007, 08.27 h

Molto bé!!! passant de Madrit


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.