directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 19:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias exigeix a Hereu que expliqui el cost real de la consulta de la Diagonal abans que els barcelonins comencin a votar

Ho demana per carta a l’Alcalde · Denuncia que ja ho van preguntar el 19 d'abril i encara no han obtingut resposta

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El President del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha exigit a l’Alcalde Jordi Hereu que expliqui el cost real de la consulta per a la reforma de la Diagonal abans que els barcelonins comencin a votar. Xavier Trias ha demanat per carta a l’Alcalde que rectifiqui i no esperi a després de la votació a donar a conèixer que s’ha gastat l’Ajuntament per organitzar la consulta i promoure’n la participació. Trias ha enviat una carta a Hereu demanant que 'rectifiqui' i expliqui quin és el cost real de la consulta 'abans de l'inici de les votacions', tot recordant que ja van plantejar aquesta qüestió el 19 d'abri lpassat 'sense que a hores d'ara s'hagi facilitat cap dada'. En aquest sentit, denuncien que el Tinent d'Alcalde Ramon Garcia Bragado 'es limita' a dir que 'no serà fins després de la consulta' que explicaran el cost del procés.
xavier trias
Comparteix
   


Etiquetes
A parer de Trias, 'aquesta negativa vulnera el dret d’informació dels Regidors i Regidores i, a més, incompleix el que vàrem pactar quan vàrem acordar posar en marxa el procés de la consulta sobre la necessària limitació en la despesa i absoluta transparència sobre el cost final i total de la iniciativa'.

Segons exposa el Cap del Grup de CiU en el seu escrit, 'és obvi que a aquestes alçades, quan falten tres dies per iniciar les votacions, la despesa de la consulta ciutadana per part de l’Ajuntament s’ha disparat, i que ja ha superat el que es pot considerar un cost proporcional i raonable'. 'A més', continua, 'aquesta ocultació del cost econòmic va en contra, no tan sols del dret dels Regidors i Regidores a la informació, sinó del dret dels barcelonins i barcelonines a conèixer en què gasta el govern els seus diners'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Jofre fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 19.55 h

#15 T'equivoques. Tot i que com tu bé dius tot és opinable. Si compares l'època en què CIU tenia majories absolutes va fer molt més del que es podia, o t'has oblidat del tanques españols? Jo no i encara corro ara. I TOTS els catalans acollonits i orgullossíssims que en Pujol gestionés tan bé el nostre autogovern, que els socialistes es van voler carregar, primer amb un cop d'estat fallit i després amb la LOAPA. Pel que fa a la segona època, la de les majories simples amb recolçaments... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
ARA, ERC fletxa ALCANAR
9 de maig de 2010, 19.45 h

#14 Tot es opinable. Jo no ho crec ni de lluny que mai ERC sigui el que ha estat i representat i vol continuar sent CDC per a Catalunya. Mai. Es mes repassat el que diuen i fan els uns i els altres amb temes de nació. No es el mateix tenir i ser 21 diputats i diputades inedependentistes que ser i tenir majories absolutes 2 cops i governs dos mes, amb el suport del PP un i l'altre amb el suport d'ERC.
Fins que els ciutadans d'aquesta nació no es treguin la "por" i el mesellisme, sempre tind... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
9 de maig de 2010, 18.59 h

#13 Totalment d'acord. Però ERC també s'està convertint en enemic de Catalunya perquè fa el mateix que CIU amb un petit accent d'esquerres. Perv axò votaré UNITAT POPULAR


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
ARA, ERC fletxa ALCANAR
9 de maig de 2010, 18.55 h

JO no hem barallo mai amb independentistes, encara que siguin de dreta. Per tant demano un xic de respecte entre tots plegats. L'enemic, i no ens confonem, son i seran sempre els socialistes del PSC-Montila i els convergents de CDC-Mas. Es ha dir els claudicants unionistes al servei dels seus amos espanyols. Els esclaus presoners del espanyols, els que li agrada ser i estar a la presó i ser el mesell del seu carceller.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Laportista fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 16.29 h

#11 Això el Chaves aquest gran amic vostre que poseu com a exemple al costat del gran Zapatero i Montilla. Quin cinisme tu!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Samant Foix fletxa Alt Urgell
9 de maig de 2010, 16.27 h

#10 A ERC no posen tutores. "Posar-te la tutora" és el mecanisme Laporta-Carretero per "guiar pel bon camí" els diferents, quan els apliquen directament la guillotina chavista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Laportista fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 16.14 h

#9 La democràcia que gasteu a ERC depurant els dissidents al més pur estil soviètic ja te la pots confitar. M'estimo més la democràcia que respecte totes les opinions fins i tot les del feixistes i les combat amb més democràcia i amb arguments.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Samant Foix fletxa Alt Urgell
9 de maig de 2010, 16.05 h

#8 Vas peixa en democràcia... tu no ets ningú per dir el que ha de fer o deixar de fer la gent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Laportista fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 13.25 h

Deixeu estar als de CiU. Cal votar Laporta pq ERC està morta. És un cadàver que arrossega el Montilla i l'enforteix cada dia que passa. cal canviar de representants de l'independentisme. ERC ja ha tingut massa opcions i les ha malmès. Ara entre les CUP i Laporta podem tenir una gran força al Parlament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Samant Foix fletxa Alt Urgell
9 de maig de 2010, 13.05 h

CIU es ven per diners: sinó, no s'explica com descartat el PP i un cop fracassats possibles pactes amb PSC corrés darrera d'ERC en les darreres eleccions. CIU és una màquina de càrrecs i el seu objectiu únic és posar-los "a puesto". Per exemple, hores d'ara encara no sabem si té alguna resposta diferent a la del PSC quant al TC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.