directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias exigeix a Hereu que expliqui el cost real de la consulta de la Diagonal abans que els barcelonins comencin a votar

Ho demana per carta a l’Alcalde · Denuncia que ja ho van preguntar el 19 d'abril i encara no han obtingut resposta

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El President del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha exigit a l’Alcalde Jordi Hereu que expliqui el cost real de la consulta per a la reforma de la Diagonal abans que els barcelonins comencin a votar. Xavier Trias ha demanat per carta a l’Alcalde que rectifiqui i no esperi a després de la votació a donar a conèixer que s’ha gastat l’Ajuntament per organitzar la consulta i promoure’n la participació. Trias ha enviat una carta a Hereu demanant que 'rectifiqui' i expliqui quin és el cost real de la consulta 'abans de l'inici de les votacions', tot recordant que ja van plantejar aquesta qüestió el 19 d'abri lpassat 'sense que a hores d'ara s'hagi facilitat cap dada'. En aquest sentit, denuncien que el Tinent d'Alcalde Ramon Garcia Bragado 'es limita' a dir que 'no serà fins després de la consulta' que explicaran el cost del procés.
xavier trias
Comparteix
   


Etiquetes
A parer de Trias, 'aquesta negativa vulnera el dret d’informació dels Regidors i Regidores i, a més, incompleix el que vàrem pactar quan vàrem acordar posar en marxa el procés de la consulta sobre la necessària limitació en la despesa i absoluta transparència sobre el cost final i total de la iniciativa'.

Segons exposa el Cap del Grup de CiU en el seu escrit, 'és obvi que a aquestes alçades, quan falten tres dies per iniciar les votacions, la despesa de la consulta ciutadana per part de l’Ajuntament s’ha disparat, i que ja ha superat el que es pot considerar un cost proporcional i raonable'. 'A més', continua, 'aquesta ocultació del cost econòmic va en contra, no tan sols del dret dels Regidors i Regidores a la informació, sinó del dret dels barcelonins i barcelonines a conèixer en què gasta el govern els seus diners'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Jofre fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 19.55 h

#15 T'equivoques. Tot i que com tu bé dius tot és opinable. Si compares l'època en què CIU tenia majories absolutes va fer molt més del que es podia, o t'has oblidat del tanques españols? Jo no i encara corro ara. I TOTS els catalans acollonits i orgullossíssims que en Pujol gestionés tan bé el nostre autogovern, que els socialistes es van voler carregar, primer amb un cop d'estat fallit i després amb la LOAPA. Pel que fa a la segona època, la de les majories simples amb recolçaments... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
ARA, ERC fletxa ALCANAR
9 de maig de 2010, 19.45 h

#14 Tot es opinable. Jo no ho crec ni de lluny que mai ERC sigui el que ha estat i representat i vol continuar sent CDC per a Catalunya. Mai. Es mes repassat el que diuen i fan els uns i els altres amb temes de nació. No es el mateix tenir i ser 21 diputats i diputades inedependentistes que ser i tenir majories absolutes 2 cops i governs dos mes, amb el suport del PP un i l'altre amb el suport d'ERC.
Fins que els ciutadans d'aquesta nació no es treguin la "por" i el mesellisme, sempre tind... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
9 de maig de 2010, 18.59 h

#13 Totalment d'acord. Però ERC també s'està convertint en enemic de Catalunya perquè fa el mateix que CIU amb un petit accent d'esquerres. Perv axò votaré UNITAT POPULAR


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
ARA, ERC fletxa ALCANAR
9 de maig de 2010, 18.55 h

JO no hem barallo mai amb independentistes, encara que siguin de dreta. Per tant demano un xic de respecte entre tots plegats. L'enemic, i no ens confonem, son i seran sempre els socialistes del PSC-Montila i els convergents de CDC-Mas. Es ha dir els claudicants unionistes al servei dels seus amos espanyols. Els esclaus presoners del espanyols, els que li agrada ser i estar a la presó i ser el mesell del seu carceller.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Laportista fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 16.29 h

#11 Això el Chaves aquest gran amic vostre que poseu com a exemple al costat del gran Zapatero i Montilla. Quin cinisme tu!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Samant Foix fletxa Alt Urgell
9 de maig de 2010, 16.27 h

#10 A ERC no posen tutores. "Posar-te la tutora" és el mecanisme Laporta-Carretero per "guiar pel bon camí" els diferents, quan els apliquen directament la guillotina chavista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Laportista fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 16.14 h

#9 La democràcia que gasteu a ERC depurant els dissidents al més pur estil soviètic ja te la pots confitar. M'estimo més la democràcia que respecte totes les opinions fins i tot les del feixistes i les combat amb més democràcia i amb arguments.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Samant Foix fletxa Alt Urgell
9 de maig de 2010, 16.05 h

#8 Vas peixa en democràcia... tu no ets ningú per dir el que ha de fer o deixar de fer la gent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Laportista fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 13.25 h

Deixeu estar als de CiU. Cal votar Laporta pq ERC està morta. És un cadàver que arrossega el Montilla i l'enforteix cada dia que passa. cal canviar de representants de l'independentisme. ERC ja ha tingut massa opcions i les ha malmès. Ara entre les CUP i Laporta podem tenir una gran força al Parlament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Samant Foix fletxa Alt Urgell
9 de maig de 2010, 13.05 h

CIU es ven per diners: sinó, no s'explica com descartat el PP i un cop fracassats possibles pactes amb PSC corrés darrera d'ERC en les darreres eleccions. CIU és una màquina de càrrecs i el seu objectiu únic és posar-los "a puesto". Per exemple, hores d'ara encara no sabem si té alguna resposta diferent a la del PSC quant al TC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.