directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 15:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 23 d'octubre de 2008 05:00 h

Ofensiva contra Duran

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Salvador Sostres va fort aquesta setmana. Si l'altre dia carregava contra la Fundació Trias Fargas, demanant que es tanqués, ahir va despatxar-se a gust amb Duran i Lleida. Una de les plomes més brillants i càustiques del país no perdona al líder socialcristià que primer és repostulés pel ministeri a Madrid i després es deixés  estimar pel PSC fins al punt de demanar la sociovergència. Sostres ha aplicat la seva sharia particular i ha dedicat un article duríssim al President del Comitè de govern d'Unió.

En un post al seu bloc personal titulat 'Duran? Qui és aquest?', l'escriptor i opinador assegura que 'Duran no és qui marca l’estratègia de res a Convergència, ni compta per a res, ni és tan sols el soci petit: amb prou feines el diminut, i sense veu ni vot'.

Però l'atac de Sostres va més enllà, retratant el líder d'Unió d'aquesta manera tan explícita i despietada: 'Duran és com un vell empleat que ja no s’aguanta els pets, però que surt més a compte esperar a que es jubili o a que t’agafi la llarga malaltia que no pas pagar la pasta que costa acomiadar-lo. Duran ja es veu que no s’aguanta els pets, ni físicament ni políticament, i Convergència no cal que ni es prengui la molèstia d’assumir el desgast de cap trencadissa. És més pràctic i més higiènic deixar que el temps, poc temps, faci el fet. I oblidarem la tieta'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
24 d'octubre de 2008, 11.18 h

Aquí, qui és l'impresentable és de totes totes en Duran, un home que ven Catalunya i els catalans o bona part d'ells, en benefici propi només per a poder ocupar un ministeri i fer la pilota als de madriz. És un home que demostra no tenir escrúpols ni orgull de ser i sentir-se català. I més en aquests moments actuals tan difícils, en que els castellans se'ns volen cruspir mitjançant imposicions de més hores en castellà a l'escola, a través de l'acceptació amb traïdoria d'un estatut... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere Roure fletxa Barcelona
23 d'octubre de 2008, 12.19 h

En Sostres podria aplicar-se a ell mateix els penjaments que dedica als altres. No sóc gens simpatitzant d'en Duran, però en Sostres no té cap dret a insultar-lo com ho fa. En Sostres és un personatge impresentable, que no aporta mai res de bo i viu d'intentar escandalitzar. Trobo lamentable que hi hagi qui li rigui els seus estirabots i insults fàcils. En Sostres és perfectament homologable, per bé que en camp contrari, amb el seu admirat Jiménez Losantos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.