directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 18:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 25 de juny de 2007 05:00 h

Renfe, res a fer

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

renfe
La línia Barcelona-Puigcerdà continua amb el seu servei deficient

Comparteix
   


Els soferts centenars de milers de catalans patidors de la Renfe no només n'estan farts de les constants avaries, i retards, sinó que ara han d'enfrontar-se al sentit de l'humor i la incompetència dels seus Departaments de Comunicació.

El descarrilament pot ser un error humà, però que sumat a l'astronòmica xifra d'incidències de la companyia fa pensar que ens estan prenent el pèl. Caos divendres, i la companyia ferroviària anunciant que durant el cap de setmana el servei de la C2 i la C10 estaria afectat i que fins dilluns no es normalitzaria el servei.

Ara bé, el què trobem realment ofensiu és que, més enllà de la desinformació generalitzada que hi havia aquest cap de setmana a l'estació de Sants, ahir diumenge al matí Renfe enviés comunicats de premsa i omplís les megafonies d'anuncis dient que ja havien restablert el servei després del descarrilament de l'Euromed, vanagloriant-se d'haver resolt la incidència 24 hores abans del dia previst.

Els passatgers que van creure's aquesta mentida van trobar-se altre cop atrapats a Sants i a d'altres estacions, i Renfe va haver de desmentir, a correcuita, que la incidència hagués estat resolta, refent les previsions triomfalistes i reconeixent que durant tot diumenge el servei a l'aeroport s'hauria de fer en autobus. Un escàndol.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
26 de juny de 2007, 11.13 h

I mentre no pertanyem als chemins de fer, podríem recordar que la gent d'aquest país va aconseguir algunes coses deixant de pujar als tramvies perquè els preus eren abusius o deixant de comprar la Vanguardia perquè el director ens havia dit que "todos los catalanes son una mierda". Que, comptat i debatut, és el lema subliminar que utilitzen als centres de poder de l'Estat per no deixar-nos respirar. Al segle XVIII ens varen prohibir comerciar amb Amèrica i trobaven que era pedagògic bomba... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de juny de 2007, 14.02 h

Quan s'alliberaran els transports?
Sr. Montilla, Demani a la SNCF(Renfe francesa) que s'en faci càrrec, ja que allà funcionen com un rellotge


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.